steaua liga campionilor nicolae stanciu

Steaua obține un egal nesperat la Praga

Steaua a terminat 1-1 cu Sparta Praga, marți seară, în prima manșă a Turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Steliștii au fost dominați și conduși cu 1-0, însă în repriza a doua au reușit să egaleze și să plece acasă cu prima șansă de calificare în baraj.

Manșa a doua are loc miercuri, pe 3 august, de la ora 20:45, în România, pe Arena Națională din București.

Golul Stelei, cel al egalării, a fost marcat de Nicolae Stanciu din lovitură liberă, în minutul 75. Stanciu fusese la un pas să fie eliminat la începutul reprizei secunde, când arbitrul l-a iertat de un cartonaș galben meritat.

Sparta a deschis scorul prin Josef Sural, un gol veni în minutul 35 după un corner executat de gazde.

Gazdele au avut o ocazie uriașă de gol în minutul 31, dar o minge trimisă puternic spre poartă l-a lovit pe portarul Niță în genunchi.

Imediat după aceea, Steaua ar fi putut primi penalty, după ce Momcilovic a fost împiedicat fără balon de Konate.

Becali: „Altă echipă ne bătea cu 4-0 sau 5-0”

Steaua a jucat fără Hamroun, fugit de la echipă și fără Popa, accidentat. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat dup[ meci că Steaua ar fi făcut scor cu Sparta, dacă acești doi jucători s-ar fi aflat pe teren.

“Sparta a jucat sub noi. Dacă Hamroun și Popa erau pe teren, cred că puteam face scor cu ei. Am fost cu o echipă șchioapă, dar ei nu ne-au dominat. Am jucat per total mai tehnic. În mod normal o altă echipă ne batea 4-0, 5-0, dar n-a avut cine sa ne bată”, a declarat Becali la Digi Sport.

Becali a mai apreciat jocul lui Stanciu, despre care a spus că nu va fi lăsat să se transfere în vară.

Chipciu, galben și schimbare

În alt meci jucat marți seară în Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, fostul stelist Alexandru Chipciu a jucat titular pentru noua sa echipă, Anderlecht, care a terminat 2-2 pe terenul celor de la FC Rostov.

Chipciu a primit un cartonaș galben și a oferit o lovitură liberă gazdelor în minutul 19, pentru ca în minutul 69 să fie schimbat.

Iată mai jos toate scorurile înregistrate marți, în meciurile din prima manșă ale Turului 3 preliminar al Ligii Campionilor:

BATE Borisov 1 – 0 Dundalk
Ludogoreț Razgrad – Steaua Roșie 2-2
Partizani – Salzburg 0-1
FC Rostov – Anderlecht 2-2

Leave a Reply