simona halep montreal

Halep câștigă lejer cu Gavrilova la Montreal (video)


Simona Halep a învins-o în două seturi, 6-2 6-3, miercuri dimineață, pe rusoaica Daria Gavrilova, în turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Montreal, în Canada.

Jucătoarea din România a impus ritmul în meci și a arătat un tenis solid, un joc care ar putea-o duce, dacă rămâne așa, din nou în finala turneului canadian. Halep a jucat finala în Canada, în anul 2015.

Meciul a durat o oră și 17 minute.

Gavrilova a condus de două ori în acest meci, o dată la începutul primului set și a doua oară în game-ul al patrulea al setului al doilea, când a reușit primul break, însă mereu Simona Halep a plusat și a întors rapid situația.

Ultimul game al meciului a fost un break reușit de Simona, în care arena canadiană a aclamat la scenă deschisă modul în care jucătoarea din România a returnat fără greșeală pentru ca apoi să câștige punct după punct.

În turul 3, Halep o va întâlni pe câștigătoarea din meciul Errani – Pliskova.

Simona privește turneul de la Montreal drept o bună pregătire pentru US Open. „Joc aici, voi juca la Cincinnati, sunt destule turnee ca să fiu în formă maximă la US Open”, a declarat românca, luni, pentru site-ul oficial al WTA.

Jucătoarea din Constanța este finalista din ediția 2015 de la Montreal. Jucătoarea noastră a devenit, după retragerea Serenei Williams, favorita numărul 4 din acest an, după Angelique Kerber, Garbine Muguruza și Agnieszka Radwanska.

Turneul de Montreal, cunoscut și sub numele de Rogers Cup, oferă câștigătoarei un premiu de 497.000 de dolari și 900 de puncte WTA. Finalista va fi bonificată cu 241.000 de dolari. Premiile totale sunt de  2.413.663 de dolari.

 

Leave a Reply