Ce pariem astăzi? Principalele meciuri ale zilei de joi

Fotbalul se pune pe picioare, iar astăzi este din nou în centrul atenției. Încet, încet campionatele își reiau fluxul competițional, ceea ce nu poate decât să ne aducă zâmbetul pe buze. Noi îți vom indica cele mai importante partide ale zilei, iar tu ai liberul-arbitru să alegi din oferta Betano.

1.Vitória Guimarães – Sporting Lisabona

Toate cărțile pe masă, lupta pentru un loc de Europa League continuă în Primeira Liga.

Înainte de pauza contextuală, Vitória Guimarães se afla în formă maximă, reușind o serie de trei victorii consecutive care i-a propulsat pe poziția a șasea din clasamentul Primeira Liga cu speranțe la un loc european. Elevii lui Vieira Ivo sunt motivați să câștige acest joc, deoarece este ocazia perfectă de a se apropia la doar două puncte de Sporting, care se află pe locul patru și trage tare pentru o nouă prezență în Europa League.

De cealaltă parte a baricadei, “Leii” au un sezon inconsistent, după ce în prima parte a sezonului s-au concentrat pe meciurile din competițiile europene unde au fost eliminați de Istanbul Bașakșehir înainte de pauză.

Cote Betano 1×2: 2.55 – 3.54 – 3.05

2. Benfica Lisabona – Tondela

După înfrângerea suferită de Porto în deplasarea de la Famalicao, scor 2-1, Benfica poate deveni noul lider din Primeira Liga cu o victorie împotriva celor de la Tondela.

Începutul de sezon al Benficăi a fost unul spectaculos, dar înainte de pauza fotbalistică se bâlbâia, reușind o singură victorie în ultimele cinci meciuri de campionat, partide în care s-a numărat și înfrângerea împotriva rivalilor de la FC Porto.

Tondela se luptă pentru supraviețuire, după ce a câștigat doar un meci din ultimele zece partide din Primeira Liga și privesc acest meci cu speranța unei reveniri în forță.

Cote Betano 1×2: 1.18 – 7.80 – 15.50

3. Noah – Alashkert

Alashkert, fosta adversară a FCSB-ului din preliminariile Europa League, întâlnește Noah în etapa a II-a din play-off-ul ligii Armeniei.

Gazdele vin după un egal în prima etapă cu cei de la Lori (scor 2-2), rezultat dintr-o serie de șapte meciuri în care au suferit o singură înfrângere. Oaspeții de la Alashkert vor intra pe teren din postura de ocupanți ai locului trei din clasament după victoria, scor 2-1, împotriva celor de la Ararat, în prima etapă de play-off. O înfrângere în ultimele nouă meciuri de campionat a suferit Alashkert, chiar împotriva celor de la Noah.

Cote Betano 1×2: 2.95 – 3.35 – 2.25

4. Vitkovice – Brno

Brno își dorește cu orice preț promovarea în prima ligă din Cehia, dar amintirile din meciurile directe cu Vitokovice nu sunt tocmai frumoase, toate cele cinci meciuri oficiale însumând cinci înfrângeri pentru oaspeții de astăzi.

Gazdele se află pe ultima poziție a clasamentului, având o serie de zece meciuri consecutive fără victorie în campionat, în care au marcat doar trei goluri. De cealaltă parte, Brno vine după o remiză, scor 0-0, cu Dukla Praga, rezultat care a pus capăt unei serii de cinci victorii consecutive. Cu toate acestea, oaspeții se află în continuare pe locul secund al clasamentului la nouă puncte distanță de liderul Pardubice.

Cote Betano 1×2: 6.55 – 5.15 – 1.36

5. Maccabi Petach Tikva – Hapoel Akko

Maccabi Petach Tikva sunt liderii solitari ai ligii secunde din Israel cu 61 de puncte, la distanță de opt puncte față de de locul secund ocupat de Hapoel Ironi Rishon. Totodată, gazdele au doar două înfrângeri în ultimele zece meciuri disputate în campionat.

Petach Tikva primește astăzi vizita celor de la Hapoel Akko, echipă pe care nu au reușit să o învingă în ultimele două meciuri directe, un egal (2-2) și o înfrângere (2-1). Dincolo, oaspeții de la Akko vin după zece partide în care au pierdut doar trei dintre ele, printre victorii numărându-se și cea împotriva celor de la Maccabi.

Cote Betano 1×2: 1.43 – 4.40 – 6.10

 

Ce pronosticuri ai pentru astăzi?

Nu uita, Betano îți pune la dispoziție o gamă largă de pariuri, timp să ai ca să te hotărăști! 🙂

Leave a Reply