sat olimpic rio apartamente

Cum arată apartamentele sportivilor din Satul Olimpic de la Rio


Satul Olimpic de la Jocurile Olimpice de Vară Rio 2016 va începe să primească sportivii de duminică. În ciuda unor mici probleme înainte de lansare, construcțiile realizate de brazilieni pentru a găzdui delegațiile țărilor participante sunt impresionante.

Sunt 31 de blocuri turn cu 17 etaje construite în Satul Olimpic, un total 3.604 de apartamente care vor găzdui 11.000 de sportivi și 6.000 de antrenori.

2

Camerele sunt simple, chiar austere, conform celor de la CNN care au vizitat la interior. Numai că atunci când ieși pe balcon, jos se vede un complex de cinci stele, cu terenuri de tenis, piscine și piste de biciclete.

Brazilienii afirmă că Satul Olimpic este de fapt un oraș în sine, creat în interiorul altui oraș. Include printre altele o florărie, un salon de coafură și o cafeterie.

3

Complexul de apartamente a fost construit cu bugete mici, din fonduri private și va fi introdus la vânzare pe piața imobiliară după finalul Jocurilor Olimpice.

Fiecare apartament beneficiază de aer condiționat, există 13.000 de vase de toaletă, 275.000 de umerașe de haine și 18.500 de paturi care se pot extinde pe înălțime pentru ca și atlețiii să poată dormi confortabil.

Ca fapt divers, pe lângă găzduire, sportivii vor primi și un arsenal de 450.000 de prezervative, câte 42 de fiecare.

Jocurile Olimpice de Vară 2016 vor avea loc la Rio (Brazilia) în perioada 5 – 21 august 2016.

Capture

One Comments

  1. Pingback: Mesaj disperat la Rio: „Vă rog, reparați-mi veceul” - Betano Blog

Leave a Reply