florin andone

Florin Andone dă piept cu Real Madrid (streaming live pe Betano.com)

Florin Andone, de la Deportivo la Coruna, va juca în această seară, de la ora 21:45, pe terenul lui Real Madrid.

Jucătorul român este golgheterul lui Depor cu cinci goluri în acest sezon, în fața lui Celso Borges care are 4 reușite.

Contra lui Real Madrid, Andone are o cotă de 5,75 să înscrie oricând, pe Betano.com. Meciul se va putea urmări cu streaming live, pe Betano.com, care  transmite cu imagini video în direct meciurile din La Liga (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania) și Ligue 1 (Franța).

Real nu a fost învinsă niciodată până acum în acest sezon. În plus, echipa lui Zinedine Zidane a egalat un record vechi cin 1989, de 34 de partide consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Dacă nu vor pierde diseară cu Depor, „albii” vor doborî acest record, așadar partida este cu miză din toate punctele de vedere pentru acețtia.

Deportivo are șansa mici, este clasată pe locul 16 în Primera Divisio, cu doar 13 puncte. Ar putea forma lui Andone să producă surpriza? Pentru că Depor nu are atât de multe goluri primite (24 în 13 meciuri), cât puține marcate, doar 18. Andone a arătat o revenire de formă abia în ultimele meciuri, așadar orice este posibil.

La Coruna are o cotă de 14.00 pentru victorie, în meciul de diseară, pentru amatorii de pariuri pe surprize. Cota lui Real abia trece de 1,15.

Leave a Reply