juventus pariuri

Pariuri de weekend pe Betano.com: Liga 1, Serie A, meciuri cu streaming live

Weekendul programează mai multe meciuri interesante, care beneficiază pe Betano.com de o ofertă bogată de pariuri și cote interesante.

Liga 1

În Liga 1, Dinamo joacă sâmbătă un meci important, acasă, cu ASA Tg. Mureș. O victorie a roș-albilor ar însemna accederea pe locul al cincilea din campionat. Betano.com a oferit o cotă de peste 1,30 pentru victoria elevilor lui Ioan Andone.

Tot în Liga 1, dar duminică, are loc meciul Astra – Steaua, de la ora 19:00. Meciul beneficiază de cote cu Marjă 0% pe Betano.com.

Unul dintre pariurile interesante este daca Denis Alibec va marca impotriva Stelei cu capul (cota 10,00).

Roș-albaștrii au o presiune uriașă de a nu pierde primul loc, iar pentru a fi siguri de acest lucru trebuie să câștige.

Meciul Stelei are peste 190 de tipuri de pariuri, pe Betano!

Meciuri tari în Europa

Vineri, se joacă în Premier League o partidă foarte interesantă, între Manchester City și Leicester. Campioana din Anglia evoluează bine în Liga Campionilor, dar în campionat se zbate aproape de zona retrogradării. City ar putea profita  de forma slabă a adversarilor și să obțină ușor cele trei puncte, mai ales după ce „cetățenii” au pierdut ultimul meci din Champions League cu 5-0. Leicester – Man. City este cu cote cu Marjă 0% pe Betano și peste 195 de tipuri de pariuri!

Cel mai bun fotbal, cu streaming LIVE pe Betano.com!

Betano.com transmite cu imagini video în direct meciurile din La Liga (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania) și Ligue 1 (Franța). 

Joacă Real Madrid și Juventus

În Spania, sâmbătă, se joacă meciul Real Madrid – Deportivo la Coruna. „Albii” sunt lideri în La Liga și dacă vor câștiga vor aduna un record de 35 de partide consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Meciul se poate viziona cu imagini video live, de la ora 21:45, sâmbătă seară, în această pagină.

În Anglia se mai joacă un meci puternic, de asemenea cu cote Marjă 0% pe Betano, cel de duminică dintre Manchester United și Tottenham. United este favorită, deși are șase punte mai puțin decât adversarii săi  și speră ca odată cu acest meci să înceapă să urce în clasament.

În Serie A, campioana Juventus face o deplasare la Torino, fiind chiar și așa favorită, cu cota 1,85 la victorie. Partida se poate urmări cu streaming live aici, de la ora 16:00, duminică, având și peste 170 de tipuri de pariuri pe Betano.com

Leave a Reply