bayern munchen borussia dortmund

Bayern și Dortmund se luptă în Cupa Germaniei

Bayern Munchen și Borussia Dortmund, doi giganți ai fotbalului german, joacă diseară în Cupă, un meci care este transmis cu streaming live pe Betano TV.

Betano oferă peste 219 de tipuri de pariuri pentru acest meci și cote cu Marjă 0% – grație cărora pariorii pot obține câștiguri maxime. Click pe link-ul e mai jos pentru a avea acces la pagina de cote și la streaming-ul live.

Pariuri live pe meciul de fotbal Bayern – Dortmund (miercuri 26 aprilie, ora 21:45)

Știați că?

  • Bayern și Dortmund s-au întâlnit de trei ori în acest sezon. Bayern a câștigat anul trecut Supercupa în august cu 2-0, iar după aceea Dortmund și-a luat revanșa în campionat cu 1-0, în noiembrie. Cel mai recent meci s-a jucat în aprilie 2017, iar Bayern a învins fără probleme pe Allianz Arena cu 4-1. Echipa din Munchen are o cotă de 1,22 să se califice.
  • Bayern este neînvinsă în ultimele 27 de meciuri din Cupă, iar Dortmund în ultimele 10. Bavarezii au câștigat această competiție de 18 ori, un record în Germania, pe când Borussia are trei trofee, ultimul obținut în anul 2012 când au învins-o în finală pe Bayern cu 5-2. Bayern are cota de 1,50 să câștige diseară.
  • Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund) este golgheterul din Bundesliga, cu 27 de reușite, cu unul mai mult decât omologul său de la Bayern, Robert Lewandowski. Însă, în Cupa Germaniei, polonezul a marcat de cinci ori, iar jucătorul din Gabon nu a reușit să spargă gheața. Aubameyang are o cotă de aproape 2,00 să marcheze primul său gol din Cupă.

Echipele probabile:

Bayern: Ulreich – Lahm, Boateng, Hummels, Alaba – Alonso – Robben, Thiago, Vidal, Ribery – Lewandowski
Nu vor juca: Neuer

Dortmund: Bürki – Piszczek, Sokratis, Bender, Durm – Castro, Weigl – Dembele, Guerreiro, Reus (c) – Aubameyang
Nu vor juca: Bartra, Sahin, Schurrle, Gotze

Leave a Reply