csu craiova cupa romaniei

Craiova atacă trofeul Cupei României după 17 ani

CSU Craiova joacă astăzi în semifinalele Cupei României și țintește ultimul act al competiției contra celor de la Voluntari. Oltenii nu au mai câștigat trofeul în Cupă de 17 ani!

Casa de pariuri online Betano.com a pregătit acest meci extizând oferta cu tipuri de pariuri suplimentare, care acum ating aproape cifra de 200! În plus, meciul este oferit cu cote marjă 0%, cele care asigură cele mai mari câștiguri pentru pariori.

Pariuri live pe meciul de fotbal Craiova – Voluntari (joi 27 aprilie, ora 20:30)

Oltenii domină în mod evident partidele directe cu cei de la Voluntari, cu cinci victorii și o singură înfrângere. Niciodată cele două echipe nu au terminat la egalitate, iar Betano oferă cota de 1,29 pentru „nici un pariu pe egal” în favoarea Craiovei și cota de 3,50 pentru același tip de pariu, dar în favoarea FC Voluntari.

Ultimul meci direct a fost câștigat de CSU cu scorul de 5-0,  în februarie 2017, în Liga 1. Craiovenii nu concep să rateze finala și, de aceea, se poate aștepta un meci în care gazdele să domine în stilul caracteristic. Totuși, FC Voluntari se află într-o creștere de formă, nefiinf până acum învinsă în playout-ul Ligii 1.

Un minus pentru gazde va fi absența a trei jucători de bază:  Băluță, Mateiu și Zlatinski. Obiectivul fixat este pentru partida de diseară o victorie fără a primi gol. 

CSU Craiova este favorită la calificare și a primit pe Betano cota de 1,47 pentru a face pasul în finală. Semifinalele se joacă în sistem tur-retur, iar manșa a doua va avea loc în perioada 16 mai – 18 mai 2017.

Finala Cupei Romaniei la avea loc pe data de 27 mai, la Ploiești, pe Stadionul Ilie Oană.

Leave a Reply