astra viitorul liga 1

O face Astra diseară lider pe Steaua?

Astra – Viitorul și Inter – Sampdoria sunt cele mai interesante meciuri ale zilei de luni, iar casa de pariuri online Betano.com le acordă o atenție specială.

Pariază live online pe meciul FCSB – Astra (6 aprilie 2017, ora 20:30)

Viitorul este lider în Liga 1, cu 30 de puncte, la egalitate de cu Steaua, dar cu golaveraj superior. Astra este la 7 puncte distanță de Viitorul, pe locul al cincilea. O victorie a astralilor, diseară, de la ora 20:30, i-ar urca pe aceștia peste Craiova, pe locul al patrulea.

Mai interesant, trei puncte luate diseară de elevii lui Marius Șumudică ar relansa lupt pentru titlul de campioană a Ligii 1. Dacă Astra va câștiga la cel puțin două goluri diferență, Steaua ar deveni lider în campionat!

Astra este redutabilă pe teren propriu, nu a primit gol în ultimele 5 meciuri de acasă, dar a câştigat doar 1 punct în două etape de play-off.

Pariază live pe meciul Astra – Viitorul, de la ora 20:30, 3 aprilie 2017. Peste 190 de tipuri de pariuri și cote excelente cu marjă 0%.

Un alt meci interesant al serii, este Inter – Sampdoria, în Serie A. Cele două echipe se întâlnesc penteru a cincea oară în campionatul Italiei, în etapa 30, după primul meci direct din 1997. Inter are două victorii. Au mai fost două egaluri.

Inter este neînvinsă pe teren propriu ăn ultimele 14 meciuri contra celor de la Sampdoria (9 victorii, 5 egaluri).

Pariază live pe meciul Inter – Sampdoria, de la ora 21:45, 3 aprilie 2017. Peste 190 de tipuri de pariuri și cote excelente cu marjă 0%. Meciul este cu streaming live pe Betano TV.

 

 

Leave a Reply