steaua dinamo derby

Steaua câștigă Marele Derby cu Dinamo

Steaua a câștigat duminică seară Marele Derby  jucat pe Arena Națională contra lui Dinamo, în etapa a 3-a din Liga 1.

“Roş-albaştrii” au oprit o serie de 3 înfrângeri consecutive în faţa dinamoviştilor (una în campionat şi două în Cupa Ligii) și rămân neînvinşi pe teren propriu de 8 etape, având 5 victorii şi 3 egaluri.

Steaua o bătuse pe Dinamo ultima dată, acasă, în campionat  pe 31 octombrie 2014, scor 3-0. Grație victoriei de duminică seară, FCSB a oprit o serie de 10 meciuri consecutive fără victorie în faţa lui Dinamo în toate competiţiile (Liga 1, Cupa României şi Cupa Ligii).

În partida de duminică seară, Alibec a deschis scorul în minutul 10, cu un șut foarte frumos, plasat lângă bară de la distanță. În repriza a doua, pe fondul dominării lui Dinamo, Nemec a egalat, dar Steaua nu a capitulat, iar o deviere a lui De Amorin a fost oprită cu un reflex excelnt de portarul Cerniasukas.

Intrat în minutul 73, Boldrin a înscris la prima ocazie periculoasă, la capătul unei acțiuni școală pornită de la Alibec.

Spre finalul jocului, au fost eliminați Pintilii de la Steaua și Busuladzic  de la Dinamo.

Partida a rămas una alertă până în ultimele secunde ale jocului. Fiul celebrului Rivaldo, Rivanldinho, a fost la un pas de egalare în ultia fază a jocului, când a trimis o lovitură de cap în bara lui Niță.

Leave a Reply