astra giurgiu liga 1

Astra Giurgiu luptă pentru podium diseară!

Astra Giurgiu joacă astăzi, de la ora 20:00, o restanță din etapa 23 a Ligii 1, pe terenul lui CSMS Iași. Partida este de o maximă importanță pentru echipa lui Marius Șumudică.

Pariază pe Liga 1, pe Betano – Jocul începe acum!

Giurgiuvenii se află acum pe locul al șaptelea din Liga 1, la limita celor șase care asigură participarea în playoff. Cu o singură etapă înainte de finalul sezonulșui regulat, Astra are 38 de puncte, iar minim un egal la Iași ar aduce-o pe locul 6, în locul lui Dinamo. Roș-albii ar intra astfel în zona de playout.

Mai mult, o victorie pentru Astra diseară ar însemna direct accederea pe locul 3, cu 41 de puncte, peste CFR Cluj și Craiova (fiecare cu 40 de puncte) și Mediaș (39 de puncte).

Partida Iași – Astra are peste 170 de tipuri de pariuri pe Betano, iar oaspeții au primit o cotă de peste 1,70 pentru o victorie diseară.

Astralii au în acest moment cea mai bună echipă din Liga 1 și au adunat șase partide câștigate consecutiv. De cealaltă parte, Iașiul se află pe locul 10, este o echipă mediocră și care încearcă să nu ajungă pe locurile de retrogradare. Moldovenii vor avea diseară tot lotul la dispoziție, nu au accidentări sau suspendări.

Calculele lui Marius Șumudică au fost destul de clare, chiar dacă în urmă cu peste o lună păreau fabulații. Tehnicianul Astrei afirma la acel moment că 12 puncte în ultimele patru meciuri din sezonul regulat l-ar putea aduce în lupta pentru titlu. O victorie cu Iașiul arată acum că acele calcule erau cât se poate de reale, iar Astra poate reveni într-un mod spectaculos în calculele pentru titlu.

Echipe probabile

CSM Poli Iasi: Caparco – Boșoi, Mihalache, Frăsinescu, Sato – Bole, Mitic, Răuță, Ștefănescu – Cristea, Golubovic.

Astra: Lung jr – Stan, Săpunaru, Fabricio, Jr. Morais – Seto, Lovin – Ioniţă, Budescu, Teixeira – D. Niculae.

Leave a Reply