real madrid euroliga

Meciuri de foc în Euroligă, toate pe Betano TV

Astăzi se  joacă cinci partide în Euroliga de baschet. Liderul Real Madrid va fi pe teren, dar se vor da lupte pentru playoff și în alte partide.

Toate partidele din Euroligă se pot viziona cu streaming live pe Betano TV.

În plus, Betano oferă Maccabi Tel Aviv – Olympiacos cu cote Marjă 0%. Israelineii au 8 înfrângeri și 15 victorii, în timp ce echipa elenă are 16 victorii și 7 înfrângeri, luptândă pentru locul al treilea în clasamentul general.

Mai sunt șapte etape din sezonul regulat, iar Maccabi are nevoie de patru victorii pentru a spera la playoff. În ultimul meci direct, Maccabi a câștigat în Grecia cu 80-73, DJ Seeley fiind liderul marcatorilor cu 19 puncte. Israelienii au a treia cea mai slabă defensivă, dar se bazează pe atac acolo și pe sprijinul fanilor din Tel Aviv.

Diseară, Olympiacos ar putea fi lipsită de serviciile liderului Vassilis Spanoulis, incert din cauza unei accidentări la mușchi. Ar putea fi o absență cheie care să cântărească decisiv în economia partidei. Chiar și așa, elenii sunt favoriți cu o cotă de aproape 1,50 pe Betano, în timp ce gazdele au primit un multiplicator de peste 3,00 pentru un succes diseară.

În alt meci al serii, Real Madrid pornește ca o favorită certă pe terenul celor de la Galatasaray. Betano oferă aproape 100 de tipuri de pariuri pentru acest meci în care Galata are o cotă de 6,50 în cazul unei victorii surpriză.

Victoria turcilor aproape iese din calcul, deși sportul poate aduce mereu rezultate neașteptate. Galatasaray este una dintre codașele competiției, se află pe locul penultim (7 victorii – 16 înfrângeri), în timp ce Real este lider (18 victorii – 5 înfrângeri). Cota spaniolilor pentru o victorie diseară este de 1,13. 

Echipa din Madrid va avea o miză diseară, pentru că o victorie i-ar asigura calificarea matematică în playoff, putând deveni prima echipă care face acest pas. Până acum, în intreaga istorie a meciurilor directe, Real nu a pierdut niciodată în fața lui Fenerbahce și conduce cu 5-0.

Gazdele vor încerca să surprindă diseară de la trei puncte, acolo unde au al treilea cel mai bun procentaj din Euroligă, 39%.

Programul complet al serii de Euroligă este următorul:

19:00 Zalgiris Kaunas – Fenerbahce
19:45 Galatasaray – Real Madrid
20:00 Crvena Zvezda – Brose Baskets
21:05 Maccabi Tel Aviv – Olympiacos
22:00 Saski Baskonia – EA7 Olimpia Milano

Leave a Reply