liga 1 steaua etapa

Liga 1, calcule pentru playoff: Steaua și Astra au meciuri ușoare, Dinamo totul sau nimic

În weekend se joacă ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1. Cel mai dificil meci îl are de jucat liderul campionatului, iar cea mai dramatică situație este cea a lui Dinamo.

Pariază pe Liga 1, pe Betano – Jocul începe acum!

Steaua și Astra au meciuri ușoare

Steaua (locul 2, 46 de puncte) și Astra (locul 3, 41 de puncte) au partide la prima vedere ușoare, contra celor de la ASA Tg. Mureș și respetiv FC Botoșani. Ambele vor juca la victorie și au șanse mai să obțină fiecare câte trei puncte pentru a pune presiune locul 1 ocupat de Viitorul.

De subliniat că adversarul Stelei, ASA este o echipă care nu a reușit să marcheze în anul 2017, în Liga 1, în cele patru etape de până acum. Steaua are o cotă de peste 1,35 să o învingă pe ASA. Astra are o cotă de peste 1,57 pentru a câștiga cu Botoșani.

Pariază live online pe meciul FCSB – Astra (6 aprilie 2017, ora 20:30)

Viitorul, amenințată de Steaua

Dacă Steaua și Astra par să aibă adversare facile, nu același lucru se poate spune despre liderul campionatului, Viitorul (51 de puncte). Echipa lui Gigă Hagi are un meci în deplasare la CFR Cluj (locul 4, 4o de puncte), un club care dorește să rămână în zona podiumului. CFR nu poate rata playofful chiar dacă pierde, pentru că echipele de pe locurile 5 și 6 (Craiova și Mediaș) au meci direct.

Dacă pierde, Viitorul ar putea rămâne cu un avans de doar un singur punct în fața Stelei, dacă roș-albaștrii câștigă. S-ar intra în playoff cu Viitorul lider, 26 de puncte, urmată de Steaua cu 25 de puncte.

Craiova și Mediaș, amenințate de Dinamo

Craiova și Mediaș sunt însă cu cuțitul la os. Echipa care va obține trei puncte în meciul direct va avea asigurat playoful. Însă, echipa care va pierde va fi eliminată din playoff, dacă Dinamo câștigă partida cu Pandurii. De asemenea, în cazul unui egal, Mediaș va cădea în playout, cu aceeași condiție ca Dinamo să bată.

În acest meci de totul sau nimic, Dinamo are pe Betano o cotă de aproape 1,60 la victorie.

Dinamo este așadar la mâna propriilor forțe. Are nevoie de trei puncte pentru a se califica în playoff, meciul Pandurii – Dinamo de duminică putând fi considerat drept cel mai dramatic al etapei.

Programul etapei 26
Sambata, 4 martie
18:00 Poli Timisoara – Chiajna
20:30 Steaua – ASA Tg. Mures
Duminica, 5 martie
20:30 CFR Cluj – Viitorul
20:30 Craiova – Medias
20:30 Pandurii – Dinamo
Luni, 6 martie
18:00 Voluntari – Poli Iasi
20:30 Astra – Botosani

Leave a Reply