suedia, zlatan

Italia caută 9 puncte. Pleacă Suedia acasă?

Ultimele meciuri din grupele EURO 2016 se joacă miercuri seară, în Grupa E, de la ora 19:00. Vor fi Italia – Irlanda și Suedia – Belgia, două partide în care doar azzurrii sunt siguri de calificare. Restul se joacă.

Cu biletele pentru optimile de finală în buzunare, elevii lui Antonio Conte se află pe locul 1 și încearcă să devină singurii din Franța care merg în optimile de finală cu trei victorii. Chiar dacă partida cu Irlanda i-ar putea găsi pe bancă pe Buffon, Chiellini și Bonucci, squadra azzurra va juca pentru victorie, așa cum chiar Conte a spus înainte de meci.

De cealaltă parte, Irlanda are doar șansa victoriei pentru optimi. Singura lor victorie cu Italia a avut loc la Cupa Mondială 1994, în rest contabilizând patru înfrângeri și două egaluri. Ultimul meci direct a avut loc la Londra, un amical încheiata 0-0 în 2014.

Alături de Polonia și Germania, Italia este una dintre cele trei echipe care nu a primit nici un gol la EURO 2016. Pentru un meci cu sub 2,5 goluri, Betano.com oferă o cotă de 1,44, iar cine vrea să mizeze pe un 0-0 poate prinde cota 6.

Marjă 0% pentru Suedia – Belgia

O adevărată bătălie se va da în partida Suedia – Belgia. Elevii lui Marc Wilmots se află pe locul 2 în Grupa E, cu 3 puncte și au nevoie de un egal pentru a-și asigura biletele pentru optimi.

Dacă Suedia învinge, atunci este calificată în optimile de finală. Așadar, meciul are o miză importantă.

Două vești au zguduit echipa Suediei la turneul din franța. Vedeta Zlatan Ibrahimovic (foto sus, UEFA.com), dar și antrenorul  Erik Hamren au afirmat că se vor retrage după EURO 2016. Anunțurile sunt cu două tăișuri: vor aduce resemnare sau dorința unui ultim mare turneu?

Doar jocul va răspunde acestei întrebări. Cert este că Belgia are la rândul ei de demonstrat, iar până acum jocul ei a crescut meci de meci în valoare, iar ‘dracii roșii’ sunt priviți printre favoriții la titlu.

Belgia și Suedia nu au remizat niciodată. Belgia are trei victorii, iar Suedia două. Meciul este cu Marjă 0% pe Betano.com, ceea ce înseamnă cote maxime pentru opțiunile de pariere 1, X sau 2. Suedia are o cotă de peste 5 la victorie, iar Belgia 1,90.

Leave a Reply