portugalia euro 2016 ronaldo

Totul la dispoziție pentru Portugalia, Ungaria, Islanda și Austria


Grupa F de la EURO 2016 este de departe cea mai interesantă privind șansele de calificare în optimile de finală. Ungaria este liderul neașteptat după două etape, iar Portugalia se poate trezi să aștepte calificarea în de pe locul al treilea sau chiar să fie eliminată.

Meciurile de miercuri se joacă de la ora 19:00 și sunt Ungaria – Portugalia și Islanda – Austria.

Echipa pe care România o trimitea în barajul EURO 2016, Ungaria, a ajuns să fie lider în Grupa F, cu 4 puncte. Pe locul 2 se află o altă echipă surpriză, Islanda, cu 2 puncte, la egalitate cu Portugalia, dar cu golaveraj mai bun. Ultima, dar nu cea din urmă, este Austria, cu un singur punct, echipa care intra la EURO 2016 cu speranțele unei revelații.

Ungaria – Portugalia

Bunii noștri vecini au nevoie de doar un singur punct pentru a se califica direct în optimile de finală, de pe unul din primele două locuri. Tot cu un singur punct au mari șanse să termine pe locul 1.

Un egal nu avantajează deloc Portugalia. Echipa lui Ronaldo, cel care nu a marcat până acum nici un gol la EURO 2016, trebuie să bată pentru a fi sigură de locul 2. Ronaldo a fost indicat de antrenorul Fernando Santos drept unul dintre marcatorii din acest meci.

Lusitanii au câștigat toate cele cinci meciuri jucate în competițiile oficiale contra maghiarilor. Ultimele două au fost în preliminariile Cupei Mondiale 2010. Cele două echipe se află și în aceeași grupă pentru preliminariile Cupei Mondiale 2018.

Ungaria are o cotă de peste 9 pe Betano.com pentru victoria cu Portugalia, în timp ce Cristiano Ronaldo a primit o cotă de 1,91 dacă va marca oricând în meci.

Portugalia a marcat până acum doar un singur gol din 18 șuturi pe spațiul porții! Ronaldo a ratat un penalty în meciul cu Austria (foto sus, UEFA.com).

Islanda – Austria

Islanda are șansa directă a calificării în propria-i mână. Victoria cu Austria garantează optimile de finală. Austria are la rândul ei șansa de a avansa, dacă îi va învinge pe islandezi, chiar dacă va termina pe locul 3.

Cele două echipe au terminat egal, 1-1, într-un amical din 2014.

Islanda nu a învins până acum niciodată Austria. Cu toate acestea, victoria este cotată pentru nordici la doar 3,72, nefiind considerată o mare surpriză la fel cum este cea a Ungariei cu Portugalia. Austria are cota de 2,29 pentru a învinge Islanda.

Leave a Reply