Paris Saint-Germain vs Manchester City, duelul celor mai bogate echipe din lume

Paris Saint-Germain şi Manchester City vor juca marți, 28 septembrie 2021, de la ora 22:00, în Grupa A din Liga Campionilor, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Parc des Princes” din Paris şi va fi arbitrată de Carlos del Cerro Grande din Spania.

Betano: 3.00 pentru o victorie Paris Saint-Germain, 3.55 egal, 2.30 pentru un succes Manchester City

 

Paris Saint-Germain Football Club

Paris Saint-Germain are un parcurs perfect în Ligue 1, 8 victorii în 8 etape şi un golaveraj de 22-7. “Les Rouge et Bleu” vor câştiga la pas al 10-lea titlu din istorie, după ce în sezonul trecut l-au ratat în favoarea lui Lille OSC. Pentru Nasser Al-Khelaifi titlul nu prea contează, pentru că marele vis al său este să cucerească Liga Campionilor. În sezonul 2019-2020 “Les Parisiens” au jucat finala, însă aceasta a fost câştigată de Bayern München iar în sezonul precedent au fost eliminaţi în semifinale de Manchester City. Kylian Mbappé a fost păstrat, este şi Neymar, au venit Sergio Ramos, Lionel Messi şi dacă nici acum PSG nu va cuceri trofeul, atunci când? Trebuie de remarcat că francezii au debutat cu un 1-1 în deplasare cu Club Brugge (Vanaken 27 – Ander Herrera 15), astfel că au mare nevoie de victorie în duelul cu campioana Angliei. În ultimele 4 meciuri jucate în Liga Campionilor echipa antrenată de Mauricio Pochettino a avut 3 înfrângeri şi un egal. Va lipsi din cauza problemelor medicale Sergio Ramos, Ángel Di María este suspendat iar Marco Verratti şi Lionel Messi sunt incerţi. Următorul meci al lui PSG din Liga Campionilor va fi tot acasă, cu RB Leipzig, pe 19 octombrie 2021.

 

Manchester City Football Club

Manchester City a ajuns în sezonul 2020-2021 în finala Ligii Campionilor, însă a fost câştigată de Chelsea Londra. Şi pentru Khaldoon Al Mubarak a lua titlul în Premier League nu mai înseamnă mare lucru, “The Sky Blues” câştigându-l de 3 ori în ultimele 4 sezoane. Echipa antrenată de Pep Guardiola a debutat în acest sezon din campionatul Angliei cu o înfrângere, 0-1 pe terenul lui Tottenham Hotspur, însă şi-a revenit repede, pentru că în următoarele 5 etape nu a primit niciun gol şi a câştigat 13 puncte din 15 posibile. În ultima etapă “The Citizens” au bătut.o la Londra cu 1-0 pe Chelsea (Gabriel Jesus 53). La casa de pariuri Betano echipa Manchester City are cota 1.65 că se va clasa pe primul loc în Grupa A, în timp ce Paris Saint-Germain are cota 2.50. Dacă tot suntem la pariuri antepost e bine de ştiut că a PSG şi MCFC sunt favorite de a câştiga trofeul, ambele având cota 5.00, fiind urmate de Bayern München, care are cota 6.00. Englezii nu au jucători accidentaţi sau suspendaţi, însă Oleksandr Zinchenko  İlkay Gündoğan sunt incerţi iar Benjamin Mendy este implicat în cazul cu violul. Următorul meci al lui Man City va fi în deplasare cu Club Brugge, pe 19 octombrie 2021.

 

Paris Saint-Germain – Manchester City echipele probabile

Paris Saint-Germain: Navas – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes – Herrera, Paredes, Gueye – Messi, Mbappé, Neymar

Manchester City: Ederson – Walker, Rúben Dias, Stones, João Cancelo – De Bruyne, Rodri, Gündoğan – Mahrez, Ferran Torres, Grealish

 

Paris Saint-Germain – Manchester City PSFX, la o cotă de 1.70 pe Betano şi la o cotă mai mare de 3.50, Paris Saint-Germain – Manchester City egal (X).