vocea romaniei

Pariu special pe Vocea României!

Vocea României, show-ul de televiziune al ProTV, captivează finalul de an pentru al saselea sezon. Casa de pariuri online Betano.com a venit în sprijinul interesului uriaș al publicului din România  și a creat un pariu special pentru „Vocea”.

Cunoscută în România pentru oferta completă de pariuri sportive, Betano.com dorește să arate că își poate extinde aria de competență în toate domeniile de interes din societatea românească.  Vocea României este doar un exemplu, lista pariurilor speciale de pe Betano.com fiind, așa cum se poate vedea, vastă.

Betano.com îți oferă posibilitatea să îți faci auzită vocea prin pariul special creat pentru Vocea României. Poți câștiga în cazul în care nimerești câștigătorul marii finale (astăzi, 20:30) sau măcar dacă știi dacă acesta va fi bărbat sau femeie.

Cei patru finaliști sunt toți tineri și talentați: Teodora Buciu (17 ani), Alexandru Musat (21 de ani), Ioana Ignat (18 ani) și Robert Botezan (19 ani).

Mezina Teodora are cele mai mari șanse


Vocea Romaniei – sezonul 6: Teodora Buciu – Lascia ch’io pianga pe vocearomaniei.protv.ro

Betano.com îi acordă cele mai mari șanse de câștig chiar celei mai tinere dintre participante, Teodora. Ea este eleva lui Tudor Chirilă, fiul fostului jurnalist de sport Ioan Chirilă. Cu o cotă foarte bună, de 2,50, Teodora Buciu pare o alegere foarte interesantă și i-ar putea aduce  antrenorului său a treia victorie consecutivă la Vocea României.

Teodora a atras publicul din România cântând în concurs aria Lascia ch’io pianga  compusă de George Frideric Handel.  Mulți spun că în acel moment i-a câștigat definitiv și iremediabil pe iubitorii de muzică din România de partea sa, iar traseul său se va opri doar cu victoria supremă din concurs.

Va sparge gheața Moga?

A doua șansă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro o are Alexandru Mușat. Pletosul brunet –  care a uimit publicul cu melodia Yesterday a celor de la Beatles – are o cotă de peste 3,00 și i-ar putea aduce a doua victorie din istorie lui Smiley.

Ioana Ignat, pregătită de Marius Moga, are o cotă de 5,00, iar Robert Botezan, al doilea reprezentant din finală al lui Tudor Chirilă, este cotat cu ultima șansă și implicit cea mai mare cotă, 8,00.

Marius Moga nu a câștigat vreodată un titlu la Vocea României, iar Loredana Groza nu are nici un elev în finală. Nici o surpriză nu poate fi exclusă. Accesază Betano.com și trăiește Vocea României la cote maxime!

Și acum, să fie voce… pe Betano!

Foto: ProTV

Leave a Reply