cupa romaniei trofeu

Dinamo vrea revansa cu Mediaș, în Cupa României

Dinamo București încearcă joi să avanseze în Cupa României și speră să nu împărtășească soarta Stelei. „Câinii roșii” țintesc un loc în sferturile de finală ale competiției, dar nu le va fi deloc ușor.

Spre deosebire de Steaua, care a fost eliminată de un adversar din Liga 2, roș-albii întâlnesc un adversar de calibru. Este vorba despre Gaz Metan Mediaș, una dintre revelațiile actualei ediții de campionat, o echipă clasată la capătul etapei 20 pe locul secund în Liga 1 și una cu o defensivă de fier forjat.

Partida are loc de la ora 20:30.

Betano.com a pregătit partida de Cupă și oferă peste 120 de tipuri de pariuri și peste 600 de posibilități de pariere. Cele două echipe au șanse relativ egale, iar cotele de calificare sunt de 2,75 pentru Dinamo și 2,00 pentru Mediaș.

Cine crede într-o calificare a „găzarilor”, care au învins-o cu 4-0 pe Dinamo în urmă cu nici două săptămâni, poate miza pe un meci în care Mediaș se califică în durata normală de joc, cu cota de peste 3,00.

Și mai interesant, dacă istoria recentă se repetă, Mediaș are o cotă de peste 4,00 dacă va câștiga meciul și va marca de la două goluri inclusiv în sus.

Toate cotele meciului sunt aici, pe Betano.com.

Toate cotele pentru meciurile de astăzi din Cupa României sunt aici.

Cupa României (optimi de finală) rezultate și program

13 decembrie
Afumati 0 – 3 Poli Timisoara
Dacia Unirea Braila 0 – 2 CS U Craiova
CFR Cluj 2 – 0 CSMS lasi
14 decembrie
Voluntari 3 – 0 Targu Mures
CS Mioveni 1 – 1 (5-4 pen) Steaua Bucuresti
15 decembrie
Luceafarul Oradea – Astra Giurgiu
FC Viitorul – Pandurii Targu Jiu
Gaz Metan Medias – Dinamo Bucuresti

Leave a Reply