simona halep montreal

Halep joacă marți noapte cu Gavrilova


Simona Halep va debuta marți noapte, de la ora 3:00, în turneul Premier Mandatory de la Montreal. Jucătoarea noastră o va întâlni în Turul 2 pe rusoaica Daria Gavrilova.

Halep trebuia să joace în turul 2 contra unei adversare mai facile, însă retragerea Serenei Williams a modificat tabloul turneului canadian.

Gavrilova este numărul 45 mondial și a învins-o în Turul 1 pe Annika Beck cu 6-4 6-3. Rusoaica a gestionat bine meciul, inclusiv o întrerupere din cauza ploii, și a arătat un joc solid.

În acest an, rusoaica nu are rezultate notabile. La Wimbledon a fost eliminată în turul 2, la Roland Gaarros din primul tur, iar la Madrid – acolo unde Halep a câștigat turneul – a părăsit competiția în sferturile de finală. Mai mult, Gavrilova nu a câștigat în carieră nici un turneu.

Simona Halep este favorită a meciului la pariuri sportive, pe Betano primind o cotă de peste 1,20.

1-1 la meciurile directe

Nu este o jucătoare înaltă, are 1,66 metri față de cei 1,68 ai Simonei Halep, dar este cu două ani mai tânără.

Halep s-a întâlnit de două ori cu Gavrilova până acum, scorul general fiind de 1-1. Rusoaica a repurtat cea mai recentă victorie, în 2016, la Roma, pe zgură, 6-3 4-6 6-3.

Jucătoarea noastră a învins-o în 2015, pa hard, la Indian Wells. În acel meci, după ce a pierdut primul set cu 6-2, Halep a revenit cu 6-1 6-2.

Halep privește spre US Open

Simona privește turneul de la Montreal drept o bună pregătire pentru US Open. „Joc aici, voi juca la Cincinnati, sunt destule turnee ca să fiu în formă maximă la US Open”, a declarat românca, luni, pentru site-ul oficial al WTA.

Jucătoarea din Constanța este finalista din ediția 2015 de la Montreal. Jucătoarea noastră a devenit, după retragerea Serenei Williams, favorita numărul 4 din acest an, după Angelique Kerber, Garbine Muguruza și Agnieszka Radwanska.

Turneul de Montreal, cunoscut și sub numele de Rogers Cup, oferă câștigătoarei un premiu de 497.000 de dolari și 900 de puncte WTA. Finalista va fi bonificată cu 241.000 de dolari. Premiile totale sunt de  2.413.663 de dolari.

Capture

Leave a Reply