halep australian open

Australian Open: Adversarele și cotele româncelor din primul tur

Vineri dimineață s-a tras la sorți tabolul principal al turneului de la Australian Open. România are cinci jucătoare prezente din primul tur, care și-au aflat adversarele. Au apărut, de asemenea, și primele cote la pariuri sportive pentru meciurile acestora.

Toate meciurile de la Australian Open se pot vedea cu streaming live legal, pe Betano TV. Feed-urile video se pot accesa din această pagină, pentru fiecare meci, fiind disponibile de la ora de start a fiecărei partide în parte.

Simona Halep, favorita numărul 4, o va întâlni în primul tur pe Shelby Rogers, din SUA, locul 57 WTA. Ultima oară, românca a trecut fără probleme de ea la US Open, în 2015. Halep are o cotă de 1,11 pe Betano.com la victorie, fiind în mod clar mare favorită. Halep are cota de 11,00 pentru a câștiga turneul.

Irina Begu, favorita nr. 27, va juca în turul 1 contra numărului 41 mondial, Iaroslava Shvedova (Kazahstan). Begu a câștigat ultimul meci direct, dar scorul general este 1-1. Meciul se anunță unul echilibrat, așa cum arată și cotele la pariuri sportive, acolo unde ambele jucătoare au aceeași cotă la victorie, 1,88.

Monica Niculescu va juca împotriva unei jucătoare venite din calificări.

Sorana Cîrstea o va întâlni în premieră pe Irina Kromaceva (Rusia, nr. 95 WTA). Cîrstea este favorită, acând o cotă de 1,57 la victorie pe Betano.com.

România are și o a cincea jucătoare pe tabolul principal. Aceasta este Patricia Țig, care o va întâlni pe Monica Puig din Puerto Rico. Un meci dificil, contra numprului 32 mondial. Țig pornește cu șanse mici la victorie și are o cotă de peste 4,00 pe Betano.com, pentru o eventuală victorie surpriză.

Leave a Reply