cupa africii

Vedete din fotbalul european vor străluci la Cupa Africii pe Națiuni

Cupa Africii pe Națiuni la fotbal începe pe data de 14 ianuarie. Casa de pariuri online Betano.com a pregătit evenimentul cu o ofertă generoasă de pariuri pentru fiecare meci, plus vizionarea partidelor pe Betano TV cu streaming live.

Competiția va dura până pe 5 februarie și este cea care domină mereu începutul de an an. Africanii au această „fereastă”, pentru că vremea le permite, iar Cupa Africii pe Națiuni captează mereu atenția, mai ales că la acest moment fotbalul european este la un nivel scăzut.

În 2017, vor partipa 16 echipe de pe „Continentul Negru”, iar meciurile vor fi găzduite de patru orașe din Gabon, o țară tulburată de războaie civile. Vor fi patru grupe de patru echipe, din care primele două clasate se vor califica în sferturile de finală.

Miza, pe lângă dominația Africii, este și faptul că primul loc se va califica direct la Cupa Confederațiilor 2017 din Rusia.

Coasta de Fildeș este favorită

Campioana en-titre a Cupei Africii pe Națiuni este Coasta de Fildeș dorește să își apere titlul. Aceasta are o cotă de 5,00, pe Betano.com, pentru a câștiga din nou primul loc.

Egiptul este una dintre țările care va ataca trofeul, în timp ce Camerun – una dintre eternele favorite – a trimis o echipă fără opt jucători de bază. Algeria, Ghana, Gabon și Senegal sunt alte trei echipe importante.

Supervedetele turneului

Pentru Algeria va fi prezent pe teren nimeni altul decât Mahrez, vedeta lui Leicester City. Numit recent fotbalistul african al anului, el va încerca să joace cât mai bine pentru a-ți regăsi forma pierdută în Premier League.

Pentru Gabon va străluci în cadrul competiției supervedeta Pierre-Emerick Aubameyang, de la Borussia Dortmund.

Sadio Mane, de la Liverpool, va evolua la Senegal, iar Mohamed Salah de la AS Roma va îmrăca tricoul Egiptului.

Pariuri „șansă dublă” pentru câștigarea trofeului

Betano.co oferă și un pariu tip șansă dublă la câștigarea trofeului, Coasta de Fildeș și Algeria având cota de 2,85, iar alte combinații sunt de asemenea posibile.

Meciurile se văd pe Betano TV

Betano TV, serviciul de streaming live al casei de pariuri online Betano.com, va transmite toate partidele de la Cupa Africii pe Națiuni. Feed-urile video se pot accesa mereu din această pagină, iar streaming-ul live este disponibil odată cu startul partidei.

Leave a Reply