craiova liga 1

Liga 1: Craiova și FC Botoșani aglomerează lupta pentru podium


Topul Ligii 1 a suferit schimbări importante. În etapa a noua, Craiova și FC Botoșani au urcat pe locurile 2 și respectiv 3 în clasament. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive ale meciurilor din Liga 1, oferite de Betano.com.

Craiova a învins cu 1-0 pe terenul celor de la FC Voluntari. A fost un meci dominat clar de olteni, dar aceștia au părut că nu vor putea înscrie golul victoriei.

Totuși, în minutul al cincilea de timp adițional, Craiova a dat lovitura izbăvitoare. Ivan a marcat profitând de singura eroare din meci comisă de portarul advers, Bornescu.

Citește și: Steaua – CFR Cluj, derbyul etapei în Liga 1

Golul, venit în minutul 90+5, a putut fi marcat și după ce arbitrul de centru a lăsat jocul să meargă mai departe, deși de la margine se arătaseră doar patru minute de prelungiri.

Craiova a urcat pe locul 2 în clasament și se află la doar trei puncte distanță de Steaua, care nu a jucat încă meciul din etapa 9.

În altă partidă a etapei a noua, FC Botoșani a învins pe terenul celor de la Concordia Chiajna, 2-0. Moldovenii anunțaseră înainte de meci că doresc victoria și că au pregătit cum trebuie partida.

Meciul nu a avut însă multe faze de poartă, dar Botoșaniul a punctat prin Golofca și Vasvari, urcând pe locul al treilea în campionat, cu un singur punct mai puțin decât Craiova, 16.

Alte rezultatele ale Etapei 9:
CSMS Iasi – Pandurii Tg. Jiu 3-2
Viitorul Costanta – Dinamo Bucuresti 1-1

Se joacă joi:
Gaz Metan Mediaș – Poli Timișoara (ora 16:00)
ASA Tg. Mureș – Astra Giurgiu (18:30)
Steaua București – CFR Cluj (21:00)

Foto: site oficial CSU Craiova

Leave a Reply