real madrid

Meciuri tari în Europa: Ce au făcut Barcelona, United, Real Madrid și Juventus


Barcelona, Machester United, Real Madrid și Juventus au jucat miercuri seară în meciuri de campionat sau Cupă.  Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive la fotbal, oferite de Betano.com.

Egaluri pentru Real Madrid și Barcelona

În ultimii 11 ani, Barcelona a marcat cel puțin două goluri pe meci în întâlnirile jucate pe teren propriu cu Atletico. Nu a mai reușit și în meciul de miercuri, terminat doar 1-1 între cele două.

Rakitic a deschis scorul pentru Barcelona la finalul primei reprize, dar în partea secundă Correa a egalat pentru madridiști cu un șut lângă bară.

Messi s-a accidentat în minutul 60, a fost schimbat și va lipsi trei săptămâni.

În alt meci din Primera Division, Real Madrid a înregistrat primul rezultat de egalitate al sezonului, 1-1, cu Villarreal, după victorii în primele patru etape.

Bruno a deschis scorul din penalty pentru Villarreal, iar echipa lui Zidane a egalat în debutul părții secunde prin Sergio Ramos.

Real Madrid a egalat recordul de 16 victorii în La Liga, stabilit de FC Barcelona, dar nu l-a putut depăși în urma acestui egal cu Villarreal.

În campionatul Spaniei, lider rămâne Real Madrid cu 13 puncte. Locurile următoare sunt ocupate în ordine de Sevilla (11 puncte), Barcelona (10), iar apoi cu câte 9 puncte fiecare – Atletico, Las Palmas, Villarreal și Athletic Bilbao.

Victorii pentru Juventus și Manchester United

Juventus a câștigat miercuri seară în Serie A cu 3-1 în fața lui Cagliari prin golurile marcate de în prima repriză de Rugani, Higuain și Dani Alves. Juve a mai înscris o dată spre final de meci, dar un autogol.

În Cupa Angliei, Manchester United a pus punct unei serii de trei partide pierdute, câștigând în fața  celor de la  Northampton Town cu 3-1. Nu a fost un meci fără emoții. United a deschis scorul, dar Northampton a egalat la finalul primei reprize. În partea secundă, Jose Mourinho a fost salvat de  golurile lui Herrera si Rashford și se pregătește pentru etapa din Premier League, acolo unde în week-end o va întâlni pe Leicester.

Scorul serii în Cupa Angliei a fost reușit de Tottenham, 5-0 cu Gillingham.

Manchester City a învins cu 2-1 pe terenul celor de la Swansea City.

Leave a Reply