steaua city liga campionilor

Steaua joacă pentru onoare la Manchester, Pep precaut

Steaua București a fost învinsă cu 5-0 de Manchester City la București, în prima manșă a play-off-ului din Liga Campionilor. Miercuri, de la ora 21:45, roș-albaștrii joacă returul din Anglia și nu le mai rămâne decât să își apere onoarea în fața elevilor lui Pep Guardiola.

Citește și: Keșeru și Hoban, goluri în play-off-ul din Liga Campionilor

După înfrângerea la scor suferită pe Arena Națională, Steaua are cea mai mare cotă la victorie a serii de Liga Campionilor, la pariuri sportive. Betano.com i-a oferit Stelei cota de 16.00, într-un meci ce beneficiază de cote 1, X și 2 cu Marjă 0%.

De altfel, steliștii au plecat la Manchester resemnați cu ratarea calificării, dar cu obiectivul de a își repara imaginea după primul meci.

Helmuth Duckadam, oficialul Stelei, a declarat că “diferența de valoare a fost clară și am primit o lecție la București. Nu putem decât să privim partea bună, avem șansa să câștigăm experiență cu acest puternic adversar pentru a ne pregăti de Europa League. Calificarea este jucată, nu putem nega acest lucru”.

Guardiola, precaut

De cealaltă parte, Pep Guardiola, antrenorul celor de la City, a spus că încă nu s-a jucat calificarea. „Respect adversaul și știu ce se poate întâmpla în fotbal. Vom încerca să câștigăm jocul. Știu că avem un avantaj uriaș, dar le-am spus jucătorilor că nu suntem încă îl Liga Campionilor. Nu îmi place să joc meciuri despre care se spune de la început că sunt terminate. Poate după zece minute avem o eliminare sau un penalty. Orice se poate întîmpla, așa că partida trebuie abordată cu seriozitate și să jucăm bine”.

Programul meciurilor de miercuri seară

Miercuri seară se joacă cinci partide, ultimele din play-off-ul Ligii Campionilor. Programul este mai jos.

21:45 APOEL Nicosia – FC Copenhaga
21:45 Borussia Moenchengladbach – Young Boys
21:45 FC Rostov – Ajax
21:45 Manchester City – Steaua Bucuresti
21:45 Salzburg – Dinamo Zagreb

Leave a Reply