claudiu keseru ludogoret liga campionilor

Keșeru și Hoban, goluri în play-off-ul din Liga Campionilor


Porto, Monaco, Celtic, Ludogoreț și Legia Varșovia s-au calificat marți seară în grupele Ligii Campionilor, din play-off. Claudiu Keșeru și Ovidiu Hoban s-au aflat pe lista marcatorilor.

Roma, Villarreal, Viktoria Plzen, Dundalk și Beer-Sheva vor evolua în grupele Europa League.

Roma – Porto 0-3 (cumulat: 1-4)
Porto a învins Roma contrar așteptărilor, prin golurile lui Felipe,  Miguel Layun și Jesus Corona.

Italienii au rămas în zece oameni după eliminarea lui Daniele De Rossi, înainte de pauză. La începutul reprizei a doua  a fost trimis la vestiare un alt jucător al gazdelor. De altfel, două dintre golurile portughezilor au fost marcate în dublă superioritate numerică.

Porto ajunge în grupele Ligii Campionilor pentru a 21-a oară, un record pe care îl deține la egalitate cu FC Barcelona și Real Madrid.

Monaco – Villarreal 1-0 (cumulat: 3-1)
Monaco a obținut victoria așteptată cu Villarreal printr-un penalty marcat la finalul meciului.

Viktoria Plzen –  Ludogoreț Razgrad 2-2 (cumulat: 2-4)
Gazdele au deschis scorul și păreau că se află pe drumul cel bun, după ce pierduseră prima manșă cu 2-0. Numai că Ludogoreț a eglat rapid. Plzen a trecut din nou la conducere grație golului marcat de Ales Mateju, însă Claudiu Keșeru a egalat din nou din lovitură liberă consfințind calificarea în grupe.

Legia Varșovia – Dundalk 1-1 (cumulat: 3-1)
Robert Benson a înscris dintr-un voleu frumos pentru Dundalk cu 24 de minute înainte de finalul meciului, iar Legia juca în inferioritate numerică după eliminarea lui Adam Hlousek. Polonezii au egalat în minutele de prelungire pentru ca Legia să revină în grupele Ligii Campionilor după 21 de ani.

Hapoel Beer-Sheva – Celtic 2-0 (cumulat: 4-5)
Celtic a avut momente grele în Israel, acolo unde Hapoel Beer-Sheva era de așteptat că va muri greu. Gazdele au și câștigat cu 2-0, după ce în tur pierduseră cu 5-2. Le mai trebuia un gol pentru calificare, dar nu l-au obținut. Beer-Sheva a ratat un penalty care ar fi putut aduce pasul în grupele Ligii Campionilor, dar a câștigat cu 2-0, pe lista marcatorilor fiind și românul Ovidiu Hoban.

Pariază pe Liga Campionilor

Leave a Reply