serie a milan napoli

Posibil cutremur în Cizmă? Strâns în Bundesliga și Ligue 1

La fel ca în Spania, acest weekend ar putea aduce schimbări la șefia clasamentului din Serie A.

Astăzi, în Italia, se dispută doar două partide, Chievo – Fiorentina și AC Milan – Napoli. Mai exact joacă Tătărușanu și Chiricheș, live pe Betano TV. Chievo nu i-a mai dat gol „Violei” de cinci meciuri, iar AC Milan a bătut pe Napoli doar o singură dată în ultimele 11 dueluri directe în toate competițiile.

uve poate fi detronată duminică dacă pierde cu Lazio, iar Roma bate pe Cagliari. Nu suntem convinși însă, ar însemna ca „bianco-celesti” să-i ajute pe rivalii lor eterni… Oricum ar fi, toate meciurile sunt în streaming live, iar oferta bogată de jocuri așteaptă să fie răsfoită aici.

În Germania, revelația sezonului Red Bull Leipzig vrea să ne arate că poate reedita isprava echipei de aur a lui Kaiserslautern din 1997/1998 și să ia campionatul imediat după ce a promovat. Bayern e la 6 lungimi distanță și are un meci în plus față de RB, care joacă astăzi acasă în compania celor de la Frankfurt. În mod tradițional majoritatea partidelor se dispută de la ora 16:30 și pot fi vizionate live din contul tău Betano. Cotele partidelor din Bundesliga se află aici.

La francezi se duce o luptă în trei, între Monaco, Nice și PSG. Nice a bătut aseară în deplasare pe Bastia, PSG joacă azi cu Nantes, tot în deplasare, iar Monaco mâine cu Lorient, acasă. Parizienii au patru titluri consecutive la activ și chiar dacă sunt pe locul 3 în clasament, sunt cei mai mari favoriți la laurii competiției interne. Nice nu a mai ridicat trofeul din 1959 iar Monaco din 2000. Tu cine crezi că va lua titlul în Ligue 1? Pariază aici!

Leave a Reply