guardiola-city

Ce pariem astăzi, sâmbătă 21 ianuarie 2017? 134 de partide în Albion!

Gerul care s-a abătut peste țara noastră ne ține în casă, la căldură, la un televizor, combinat cu un laptop, tabletă sau telefon. Mai exact, la câteva butoane și click-uri distanță de distracție, pentru ca astazi joaca Manchetert City si Real Madrid.

Vreme excelentă pentru pariuri online!

Vineri seară am avut fotbal cu lingurița, doar trei meciuri din cele mai tari campionate ale Europei, două de la Cupa Africii și câteva meciuri amicale disputate de echipe românești undeva la cald, parcă să ne facă în ciudă. Liga 1 se reia pe 4 februarie, dar până atunci mai sunt două săptămâni, așa că ne putem delecta cu fotbal de calitate și putem alege să ne testam cunoștințele în ale pariurilor pe Betano.com.

Pariori începători, avansați sau experți, aici puteți găsi oferta zilei de astăzi!

 Avalanșă fotbalistică în Marea Britanie

Începem acolo de unde a început și sportul rege, din Albion. Astăzi de dispută nu mai puțin de 134 de partide în ligile de top și cele inferioare, așa că ai de unde să alegi dacă ești un împătimit al fotbalului britanic. Majoritatea meciurilor din Premier League se dispută astăzi, inclusiv derby-ul Manchester City – Tottenham, oferit cu marjă 0% pe Betano.com.

„Cetățenii” au un singur meci pierdut pe teren propriu în acest sezon, iar „Spurs”  sunt cea mai în formă echipă din Premiership, au câștigat șapte meciuri la rând în toate competițiile și vor să profite de cutremurul suferit de echipa lui Pep Guardiola în fața lui Everton în etapa precedentă. Toate informațiile statistice despre acest duel le poți găsi aici.

La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1 live pe Betano TV

Cele mai tari patru ligi din Europa se pot vedea live de către membrii Betano.com. La experiența de vizionare live a partidelor, Betano adaugă și distracția, așa că în orice moment poți alege să pariezi pe una dintre cele peste 180 de variante de pariu pe fiecare meci din Spania, Italia, Germania sau Franța.

Aici poți afla programul transmisiunilor live de azi, 21 ianuarie 2017

După o serie impresionantă de 40 de meciuri de invincibilitate, Real Madrid nu a mai câștigat de trei partide, pierzând ultimele două, în fața Celtei și Sevillei. Astăzi „galacticii” dau piept cu Malaga, formație care n-a câștigat nici un meci ca oaspete în Primera în acest sezon și care i-a bătut pe madrileni doar o singură dată, acum patru ani. Toate informațiile statistice despre acest meci le poți găsi aici. Liderul la zi din La Liga poate fi detronat, Read Madrid fiind la un punct de Sevilla și la două puncte de Barcelona, cele două echipe pândind orice pas greșit al „los blancos”.

Citește aici despre ce se poate paria in weekend din Serie A si Bundesliga.

 

 

 

Leave a Reply