nba all star 2017

All Star Game 2017 rescrie istoria în NBA

Luni dimineață s-a jucat în NBA meciul de All Star Game. S-au marcat nu mai puțin de 374 de puncte, un record absolut în istoria acestui meci de prestigiu, dar și pentru NBA.

Pariază pe NBA, pe Betano!

Vestul a câștigat cel de-al 66-lea All Star din istorie cu scorul de 192-182. A fost a treia victorie la rând a Vestului și a șasea din șapte împotriva celor din Est.

Nu s-au mai văzut niciodată atâtea puncte într-un meci de baschet nu doar în All Star, ci nici în partidele normale din NBA. Recordul într-un meci de sezon a fost stabilit pe 13 decembrie 1983, în meciul în care Pistons i-a învins pe Nuggets cu 186–184 (370 de puncte).

Cum a fost posibil un asemenea scor fluviu? Deseori partida a părut una de antrenament, un meci în care jucătorii au încercat să facă spectacol chiar dacă acest lucru a însemnat să își lease deliberat adversarii să înscrie.


Anthony Davis (foto), liderul Vestului, a fost cel care a dominat parchetul. A stabilit recordul de puncte într-un meci Est-Vest, cu cele 52 marcate la ediția din 2017. A egalat recordul din 1997 al lui Glen Rice, de 20 de puncte într-un singur sfert și a adunatcele mai multe coșuri din acțiune marcate vreodată în All Star, în total 26. De asemenea, cu această ocazie a înscris cele mai puncte coșuri dintr-o repriză de All star (15) și cele mai meulte dintr-un sfert (10).

Kevin Durant a reușit un triple-double (21 de puncte, 10 recuperări 10 pase decisive în 27 de minute), a patra cea mai bună performanță în All Star. El nu a putut bate recordul lui Michael Jordan din 1997 – 14 puncte, 11 recuperări, 11 pae decisive în 26 de minute. Însă, Durant s-a alăturat unei galerii selecte de jucători cu triple-double în All Star, alături de Jordan, LeBron James și Dwyane Wade.

Leave a Reply