dinamo contra

Dinamo își joacă diseară locul de playoff. Examenul lui Contra

Dinamo București joacă diseară un meci foarte important în Liga 1, în etapa 25. „Alb-roșii” au căzut duminică seară în afara locurilor de playoff, iar luni sunt obligați să câștige pentru a reveni în calcule.

Pariază pe Liga 1, pe Betano.com

Victoria de duminică seară a Astrei Giurgiu împotriva liderului campionatului, Viitorul Constanța, a adus locul al șaselea echipei lui Marius Șumudică, cu 35 de puncte.

Dinamo a fost împinsă pe 7, în zona de playout, cu 32 de puncte. Dacă va câștiga diseară partida cu FC Botoșani, ar putea reveni pe ultimul loc de playoff la egalitate de puncte cu Astra, dar cu golaveraj superior. Chiar și așa, Astra are la acest moment prima șansă să termine în Top 6, deoarece are un meci mai puțin față de Dinamo ca urmare a amânării partidei cu Poli Iași, din etapa 23, pentru data de 2 martie.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Botoșaniul face deplasarea la Dinamo având ambițiile ei. Cu 29 de puncte, echipa din Moldova speră la rândul ei, fiind la doar 3 puncte distanță de playoff.

Atât Dinamo, cât și Botoșani au anunțat că vor miza pe cartea atacului. De aceea, am putea vedea un meci cu peste 2,5 goluri (cota 1,95 pe Betano) sau unul în care ambele echipe să marcheze (cota 1,87). Betano oferă peste 175 de tipuri de pariuri pentru acest meci cu miză mare.

Vezi aici toate cotele pentru pariuri sportive de la meciul Dinamo – Botoșani

Miza și presiunea sunt mai mari în Ștefan cel Mare. Cei de la Botoșani nu au mai câștigat de opt meciuri și nu au schimbat nimic, dar Dinamo l-a concediat pe Ioan Andone la capătul a trei înfrângeri consecutive (și 4 în ultimele 5 etape). Noul tehnician din „Groapă” este Cosmin Contra, iar acest a anunțat deja că trebuie să câștige meciul de astăzi.

Roș-albii sunt favoriți diseară cu o cotă de 1,73 la victorie. O surpriză a celor de la Botoșani are cota de aproape 5,00 pe Betano.

Echipe probabile

Dinamo: Penedo –  Romera, Nedelcearu, L. Marić, St. Filip –  Bušuladžić, Nistor –  Hanca, Palić, Mahlangu –  Nemec

FC Botoșani: Albuţ – Unguruşan, Tincu, Burcă – Muşat- Vaşvari, Cucu – M. Roman, Moruţan, L. Buş – Kuku.

Foto: FC Dinamo

Leave a Reply