liga 1 etapa campionat

Liga 1 turează motoarele cu etapa a doua


Liga 1 programează începând de vineri etapa a doua. Spre deosebire de prima, în care s-au jucat doar cinci partide, acum se turează motoarele la capacitate maximă și vom avea toate cele șapte meciuri.

Programul etapei

Vineri, 29.07.2016
21.00: CSMS Iaşi – Gaz Metan Mediaş
Sâmbată, 30.07.2016
18.30: FC Botoşani – CFR Cluj
21.00: Dinamo – ACS Poli Timişoara
Duminică, 31.07.2016
17.30: Pandurii Tg. Jiu – Astra Giurgiu
20.30: Viitorul –  Steaua
Luni, 01.08.2016
18.30: CSU Craiova – ASA Tg. Mureş
21.00: Chiajna – FC Voluntari

Restanțele din Etapa 1

Poli Timișoara este cea mai recentă intrare în Liga 1. Joi seară, timișorenii au aflat că au fost admiși în campionat în locul echipei Rapid București. Astfel, Poli va juca pe 31 august partida care ar fi trebuit să aibă loc săptămâna trecută cu FC Botoșani, în prima etapă. Tot pe 31 august va juca și Steaua restanța din prima etapă cu CSMS Iași.

Chiar și cu cinci meciuri în Etapa 1, s-au marcat 14 goluri, adică o medie de aproape 3 goluri pe meci. Vom vedea aceeași abundență și în etapa a doua?

Trei favorite în Etapa 2

Etapa a doua programează trei partide în care există favorite clare, privind cotele etapei de la pariuri sportive oferite de Betano.com. Acestea sunt Steaua, Dinamo și Craiova.

Cele trei echipe sunt singurele care au cote sub 2 pentru partidele din etapa a doua.

Dinamo are doar cota de 1,20 pentru partida cu Poli, care vine fără un lot clar și cu minus 14 puncte în clasament. După ce a învins campioana Astra cu 4-1, în deplasare, „cîinii roșii” nu ar trebui să se împiedice de Poli. De altfel, timișorenii au o cotă de 16,50 la victorie în acest meci, cea mai mare a etapei!

Steaua are o cotă bună, de 1,75, cu Viitorul, o echipă pe care a învins-o mai mereu în  ultimele ediții de campionat. În plus, Viitorul a fost învinsă cu 5-0 în cupele europene, joi, ceea ce îi arată actuala valoare slabă.

În fine, CSU Craiova are o cotă de 1,40 cu ASA Tg. Mureș, deși oltenii au pierdut în prima etapă. Este drept, prestațiile celor de la ASA sunt fi greu de antipat, pentru că au pornit cu un minus de 6 puncte și par unii dintre favoriții la retrogradare.

Este loc de surprize?

Cu siguranță, da. Ar fi loc de un rezultat neașteptat chiar din primul meci al etapei, cel dintre Iași și Mediaș, de vineri, ora 21:00. Moldovenii au ieșit din Liga Europa după un joc în are au arătat destule greșeli, în timp ce Mediașul – revenită în Liga 1 – a arătat un joc bun, câștigând prima etapă cu ASA Tg. Mureș. Favoriți la casele de pariuri, cei din Iași ar putea întâlni o replică mai dură decât se așteptă.

Cel mai echilibrat meci

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei va fi cel de duminică, Pandurii – Astra. Se anunță cel mai echilibrat meci, așa cum arată de fapt și cotele partidei la pariuri sportive, extrem de apropiate pentru victorie (2,60 gazdele și 2,90 oaspeții).

Pandurii este aproape eliminată din Europa League, arătând un joc sub așteptări. Astra nu a jucat rău în preliminariile Champions League, dar a pierdut în prima etapă cu Dinamo. Ambele au nevoie de un joc bun, de o victorie care să le readucă moralul, așa că se anunță un meci interesant în care ambele vor presa propabil pentru cele trei puncte.

Mai jos sunt cotele complete ale etapei, la pariuri sportive, pe Betano.com.

Capture

Leave a Reply