Borussia Dortmund vs Bayern München, “Der Klassiker”

Borussia Dortmund şi Bayern München vor juca sâmbătă, 4 decembrie 2021, de la ora 19:30, în etapa a 14-a din Bundesliga, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Signal-Iduna-Park” din Dortmund.

Betano: 3.75 pentru o victorie Borussia Dortmund, 4.30 egal, 1.80 pentru un succes Bayern München

 

Ballspielverein Borussia 09 e. V. Dortmund

Borussia Dortmund a câştigat în ultima etapă cu scorul de 3-1 pe terenul lui VfL Wolfsburg, în etapa a 13-a din Bundesliga. Echipa antrenată de Marco Rose este clasată pe locul 2, cu 30 puncte, înregistrând 10 victorii şi 3 înfrângeri. “Die Schwarzgelben” sunt doar la 1 punct de liderul Bayern München, cu care vor juca acum pe teren propriu. La casa de pariuri Betano gruparea din Dortmund are cota 6.00 că va câştiga titlul, în timp ce bavarezii au cota 1.11. În campionatul Germaniei “Die Borussen” se bate la titlu cu Bayern München, însă în Liga Campionilor a avut un parcurs slab şi probabil va rata calificarea în optimi. BVB va juca marţi acasă cu Beşiktaş JK, însă cel mai probabil va continua în Europa League, pentru că este la 9 puncte de Ajax Amsterdam şi la 3 puncte de Sporting Lisabona.

 

Fußball-Club Bayern München e. V.

Bayern München a obţinut o victorie muncită, 1-0 acasă cu Arminia Bielefeld, golul fiind marcat în minutul 71 de Leroy Sané. Echipa antrenată de Julian Nagelsmann are 10 victorii, 1 egal şi 2 eşecuri şi cu 31 puncte este clasată pe prima poziţie în Bundesliga. Bavarezii au doar 1 punct în plus faţă de Borussia Dortmund şi 7 puncte de Bayer Leverkusen. În Liga Campionilor bavarezii au 15 puncte din 15 posibile într-o grupă cu FC Barcelona, Benfica Lisabona şi Dinamo Kiev şi va încerca miercuri să îi bată miercuri din nou pe catalani, acasă pe “Allianz Arena” şi să-i scoată din competiţie. În sezonul precedent “Die Roten” au câştigat cu “Die Schwarzgelben” cu 3-2 în tur la Dortmund şi cu 4-2 în retur la München. Cele două echipe s-au mai întâlnit pe 17 august la Dortmund în Supercupa Germaniei, Bayern câştigând cu scorul de 3-1.

 

Borussia Dortmund – Bayern München echipele probabile

Borussia Dortmund: Kobel – Meunier, Hummels, Akanji, Guerreiro – Pongračić – Reus, Can, Brandt – Malen, Håland

Bayern München: Neuer – Süle, Upamecano, Hernández, Davies – Goretzka, Tolisso – Coman, Müller, Sané – Lewandowski

 

Pronostic Borussia Dortmund – Bayern München

Borussia Dortmund – Bayern München PSF2, la o cotă de 1.52 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.27, Borussia Dortmund – Bayern München X2 & peste 3,5 goluri.