simona halep montreal

Halep, favorita in finala de la Montreal


Simona Halep va juca astazi a doua sa finală consecutivă la Montreal, de la ora 20:00, cu trofeul Rogers Cup pe masă, în fața americancei Madison Keys.

Jucătoarea noastră este favorita finalei, așa cum arată și cotele la pariuri sportive, pe Betano.com. Meciul beneficiază de Marjă 0% pe Betano.com, ceea ce înseamnă că pentru opțiunile de pariere 1, X sau 2 găsești probabil cele mai mari cote de pe piață.

Simona a trecut în semifinale de Angelique Kerber cu 6-0 3-6 6-2, iar în finală o întâlnește pe a zecea favorită de la Montreal, Madison Keys, cea care a învins-o în runda anterioară pe Kristina Kucova cu 6-2 6-1.

Despre meciul cu Keys, jucătoarea noastră a declarat că „este o jucătoare care lovește mingea foarte puternic. Are un serviciu foarte bun. Nu va fi un meci precum cel din semifinale, în care au fost schimburi lungi de mingi. La Wimbledon am jucat tot cu ea și punctele au fost mai scurte. Așa că mă aștept la un meci cu multe lovituri câștigătoare, ea poate lovi rapid și nu vezi mingea. Dar mai și ratează”.

La rândul său, Keys a declarat despre jucătoarea noastră că „are o abilitatea specială de a se agăța de puncte și de a trimite mereu o minge în plus înapoi. De aceea este atât de bună”.

Anul trecut, Halep s-a retras în finala de la Montreal din cauza unei accidentări, în fața jucătoarei Belinda Bencic.

Cum poți viziona meciul

Meciul dintre Halep și Keys de la Montreal (Rogers Cup) începe duminică, de la ora 20:00 și va putea fi vizionat cu streaming live pe site-ul Betano.com.

Trebuie să accesezi secțiunea Tenis din Pariurile Live și apoi meciul Simonei.

Pentru a putea viziona orice eveniment în direct, trebuie să ai un cont deschis pe Betano.com și minim 50 de bani (0,50 lei) în contul de pariuri.

Despre cum poți urmări un meci cu streaming live pe Betano.com, citește aici.

Vezi și: Programul de streaming live pe Betano.com

Leave a Reply