amicale internationale

Ziua de pariuri pe Betano, 15 noiembrie: Două amicale de lux cu streaming live pe Betano

Marți seară se joacă mai multe meciuri amicale, două partide fiind extrem de interesante, Italia – Germania și Anglia – Spania. Majoritatea meciurilor amicale de astăzi se pot viziona cu streaming live pe Betano.com.

Bineînțeles, este și meciul României despre care am scris aici.

Italia – Germania (21:45)

Italia și Germania nu au nevoie de nici o prezentare și joacă marți seară, de la ora 21:45, cel mai important meci amical al zilei.

Cele două echipe merg foarte bine în preliminariile Cupei Mondiale 2018, Italia se află la egalitate de puncte cu Spania în Grupa G, cu 10 puncte fiecare, iar Germania conduce cu 12 puncte Grupa C.

Citește și: Italia și Anglia, invincibile de ani buni în preliminarii

Azzurrii sunt în formă maximă și nu vor avea nici un jucător accidentat diseară, în timp ce Germania va fi lipsită de serviciile lui Toni Kroos, Manuel Neuer și Julian Brandt.

Nemții au marcat 16 goluri în grupa lor din preliminariile CM 2018 și nu au primit nici un gol, au o defensivă de fier care își va spune cuvântul inclusiv contra Italiei.

Un scor de 0-0 poate fi un pariu interesant, iar Betano.com oferă o cotă de 8.00 pentru acest rezultat exact.

Anglia – Spania (22:00)

Anglia și Spania joacă un fotbal bun, dar ibericii se află într-o formă superioară și au prima șansă la victorie. Englezii sunt pe val, au câștigat ultima partidă, un 3-0 cu Scoția, și sunt neînvinși de opt meciuri în toate competițiile.

Ambele echipe sunt forțele dominante în grupele de calificare de la Cupa Mondială 2018, cu 10 puncte fiecare.

Spania a câștigat trei din ultimele cinci partide directe, ultima în noiembrie 2015, cu 2-0, și este principala favorită la victorie, cu o cotă de 2.50.

Leave a Reply