Irlandezii se bat pentru a prinde EURO 2016


Antrenorul Irlandei, Martin O’Neill, are un test important înainte de EURO 2016, meciul amical cu Belarus, de marți, ora 21:45.

În lotul Irlandei se dă pe toate planurile lupta pentru cine va ajunge în Franța și nu atât pentru un rezultat bun în amicalele premergătoare.

Irlanda a suferit o schimbare recentă importantă în poartă, acolo unde O’Neill l-a titularizat pe Darren Randolph în locul lui Shay Given, în amicalul cu Olanda. În vârstă de 40 de ani, Given speră să ajungă la ultimul turneu final din carieră și, în principiu, nu se pune problema să îl rateze.

Harry Arter, Stephen Quinn, Eunan O’Kane, Daryl Murphy și David McGoldrick vor și ei să meargă la turneul final.

Shane Long a devenit cel mai bun atacant al Irlandei și îi amenința poziția lui Robbie Keane (foto sus). De altfel, Keane nu a jucat în amicalul cu Olanda, dar i s-a promis că va evolua cu Belarus.

Presa irlandeză discută mai mult în aceste zile despre cine va prinde EURO 2016 decât partida cu Belarusul.

Astfel, se consideră că jucătorii irlandezi de mai jos nu pot rata turneul din Franța:

Portari: Darren Randolph (West Ham), Shay Given (Stoke)

Fundași: Seamus Coleman (Everton), Ciaran Clark (Aston Villa), Richard Keogh (Derby County), John O’Shea (Sunderland), Robbie Brady (Norwich)

Mijlocași: James McClean (West Brom), Glenn Whelan (Stoke), James McCarthy (Everton), Jeff Hendrick (Derby), Wes Hoolahan (Norwich)

Atacanți: Jon Walters (Stoke), Shane Long (Southampton)

Irlanda va juca primul meci la EURO contra Suediei, iar apoi în ordine cu Belgia și Italia.

Irlanda are o cotă de 150 pe BETANO.com pentru a câștiga EURO 2016.

Leave a Reply