Adversara noastră, Franța, meci nebun cu Camerunul

Adversarele României din Grupa A de la EURO 2016 au jucat partide amicale. Franța a învins luni seară, la mare luptă, echipa Camerunului, cu puțin timp înainte de a deschide balul contra tricolorilor, pe 10 iunie, de la ora 22:00.

Francezii au tras 90 de minute cu Camerunul

Franța a jucat luni seară un meci de pregătire cu Camerunului, pe care l-a câștigat cu 3-2. Francezii au avut un meci dificil, fiind egalați în două rânduri, dar au reușit să termine partida cu o victorie.

Blaise Matuidi a deschis scorul în minutul 20, dar  Vincent Aboubakar a egalat pentru Camerun două minute mai târziu. Olivier Giroud a readus Franța la conducere în minutul 41, numai că în minutul 88 africanii au egalat prin  Eric Maxim Choupo-Moting. Pe un final incandescent, francezii au alergat după victorie și au înscris pentru 3-2 în minutul 90 prin Dimitri Payet, din lovitură liberă.

Francezii mai au un amical, pe 4 iunie, cu Scoția.

Franța are o cotă de 4,0 pentru a câștiga EURO 2016, pe BETANO.com

Elveția, învinsă

O altă adversară a României, Elveția, a fost învinsă de Belgia cu 2-1. Elevii lui Vladimir Petkovic, adversarii României din Grupa A, au deschis scorul în minutul 31 prin Dzemaili, însă au fost egalați de Lukaku trei minute mai târziu.

În inferioritate numerică din minutul 81 după eliminarea lui Haris Sferovici, Elveția a fost învinsă, golul victoriei belgiene fiind marcat de De Bruyne. Elveția are trei înfrângeri din ultimele trei partide amicale și va juca pe 3 iunie cu Moldova.

Victorie pentru Albania

Privită drept cea mai slabă echipă din Grupa A, Albania a câștigat un amical jucat cu Qatarul, 3-1, grație reușitelor lui Ajeti, Lenjani și Sadiku.

EURO 2016, Program în Grupa A, a României

Franța – România (10 iunie, ora 22:00)
Elveția – Albania (11 iunie, ora 16:00)
România – Elveția (15 iunie, ora 19:00)
Franța – Albania (15 iunie, ora 22:00)
Franța – Elveția (19 iunie, ora 22:00)
România – Albania (19 iunie, ora 22:00)

Leave a Reply