inter napoli serie a

Meciurile zilei din Europa, pe Betano: Inter Napoli și Tottenham – Arsenal

Campinatele europene programează meciuri interesante, duminică. Două dintre cele mai atractive beneficiază pe Betano.com de cote cu Marjă 0%. Casa de pariuri oferă și streaming live pentru Serie A, Primera Division și Bundesliga.

Tottenham – Arsenal (duminică, 18:30)

Tottenham este neînvinsă în ultimele cinci meciuri jucate în Premier League contra lui Arsenal (1 victorie, 4 egaluri).

Arsenal a marcat de 22 de ori în ultimele 23 de partide jucate pe terenul lui Tottenham, în toate competițiile. Ultimul meci fără gol din partea „tunarilor”, pe White Hart Lane, a fost un 0-0 în februarie 2009.

Astfel, cote relevante pentru meci  ar fi 1,22 pentru 1X, dar și un multiplicator de 1,50 pentru ca ambele echipe să înscrie diseară.

Pariuri online pentru toate meciurile din Premier League

Inter – Napoli (duminică, 21:45)

Două din ultimele trei meciuri jucate între cele două echipe s-au încheiat la egalitate. Pariază aici pe toate partidele din Serie A ale zilei.

Inter nu a reușit să câștige în ultimele 5 partide și a primit cel puțin un gol în ultimele 8 meciuri. De cealaltă parte, Napoli este neînvinsă în ultimele 7 partide (5 victorii – 2 egaluri – 0 înfrângeri).

Betano oferă cota de 1,47 pentru ca meciul să se încheie la egalitate sau cu victoria lui Napoli și cota de 4,20 pentru ca ambele echipe să înscrie și meciul să se încheie la egalitate diseară.

Toate partidele din Serie A se pot urmări cu streaming live pe Betano TV, alături de etapele din Primera Division, Bundesliga și Ligue 1.

 

Leave a Reply