Final încins de săptămână pe Betano, cu o cotă de peste 70 pe trei meciuri din Liga 1, cu Bet Builder!

Liga 1 programează la finalul acestei săptămâni reeditarea duelului pentru titlu din sezonul trecut, Farul primind pe teren propriu replica celor de la FCSB, duminică, de la ora 21:45. Un meci al orgoliilor și o partidă a revanșei pentru cei de la FCSB, dar nu este singurul duel tare de la finalul săptămânii. Sepsi vine la Craiova pentru a încerca să-și păstreze seria de meciuri fără înfrângere în fața unei echipe cu orgoliul rănit, în timp ce Oțelul lui Dorinel Munteanu caută să pună frână Rapidului în tentativa de a obține prima victorie de la revenirea în Liga 1. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile tale preferate pot prinde viață pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano pentru Liga 1 la finalul acestei săptămâni am ales trei meciuri pe același bilet, cu Bet Builder activat la fiecare în parte, pentru o cotă cumulată de peste 70, pe același bilet, după cum vom vedea în continuare.

Universitatea Craiova – Sepsi (sâmbătă, 21:30)
Rezultat final – Universitatea Craiova (cota 1.88)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)

Universitatea Craiova a pierdut ultimele două meciuri din campionat, cu Farul și FCSB, fără să marcheze vreun gol. Sepsi vine în Bănie fără înfrângere în ultimele șapte meciuri disputate în Liga 1. Covăsnenii sunt neînvinși în actualul sezon intern. Ultimul duel direct a fost câștigat de Sepsi chiar pe terenul juveților, cu 1-0, în returul playoff-ului din sezonul precedent. Universitatea Craiova este fără victorie în ultimele trei meciuri de acasă contra celor de la Sepsi, interval în care covăsnenii au câștigat două dintre dispute.

Oțelul – Rapid (duminică, 19:15)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.87)
Oțelul Șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.75)

Oțelul n-a câștigat niciun meci din cele opt disputate de la revenirea în prima ligă. Gălățenii sunt campionii remizelor, înregistrând nu mai puțin de șapte rezultate de egalitate în cele opt etape de până acum. Singura înfrângere pentru echipa lui Dorinel Munteanu a fost pe teren propriu în fața FCSB (2-0).  Rapid vine la Galați după trei victorii consecutive, cu nu mai puțin de 12 goluri marcate de giuleșteni. În trei din ultimele cinci meciuri de campionat Oțelul a deschis scorul, dar nu a reușit să țină de rezultat până la final.

Farul – FCSB (duminică, 21:45)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.87)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)
Farul Șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.50)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.72)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.45)

Campioana Farul a câștigat un singur meci din ultimele cinci disputate în campionat. La precedenta apariție în Liga 1 echipa lui Gheorghe Hagi a pierdut categoric cu 4-0 pe terenul celor de la FCU 1948. Pe teren propriu, Farul a pierdut un singur meci din actualul sezon, 3-1 cu Poli Iași. Patru victorii pentru FCSB în ultimele cinci meciuri din campionat, singura înfrângere de până acum venind la meciul cu UTA din deplasare (2-1). De atunci, roș-albaștrii au făcut instrucție pe teren propriu cu Universitatea Craiova (3-0). Două victorii și o înfrângere este bilanțul de celor de la FCSB în deplasare sezonul acesta. Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri directe, media fiind de peste 2.5 goluri pe meci. Sezonul precedent Farul a revenit de la 0-2 pe teren propriu și a învins FCSB, cu 3-2, într-un meci care a adus titlul pentru echipa dobrogeană.

Cota peste 70

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele trei meciuri programate la finalul acestei săptămâni în Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 71.02, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 3.551,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Farul – FCSB

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Farul – FCSB din etapa a 9-a, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.