Atracții în Cazinoul Betano în martie: noul provider Play’n Go, mai multe șanse de câștig!

Cazinoul Betano își respectă renumele în luna martie, când găsești în premieră pe platforma noastră cele mai interesante sloturi video de la noul provider Play’n Go. Păstrăm unele oferte existente, adăugăm altele noi și reușim performanța de a aduna peste 500 de jocuri video în Cazinou și în Vegas, dar și premii direct în soldul cash, fără condiții de rulaj!

Începând cu a doua săptămână din martie, pe lângă providerii deja existenți – PlayTech, Pragmatic Play, Novomatic, EGT, NetEnt și iSoftBet – pe platforma noastră găsești și jocurile video din gama Play’n Go. Le poți testa aici, în frunte cu Book of Dead, unul dintre cele mai cunoscute sloturi. De altfel, Book of Dead are deja o ofertă individuală pe Betano, una pe care o poți încerca în fiecare zi de marți!

Lista completă a sloturilor video Play’n Go disponibile deja pe Betano: Book of Dead, Reactoonz, Rise of Merlin, Rise of Olympus, Fire Joker, The Sword & The Grail, Moon Princess, Super Flip, Tome of Madness, Gemix, Legacy of Dead, Viking Runecraft, Troll Hunters, Wild North, Gold King, Ankh of Anubis, Mahjong 88, Coywolf Cash, Wild Blood 2, Wildhound Derby.

Banii înapoi la Novomatic, Gladiator Jackpot și Cazinoul Live, atracțiile lunii

O săptămână completă de oferte în Cazinou și Vegas începe cu promoția de luni, “Banii înapoi la jocurile din gama Novomatic”, continuă cu Rotiri Gratuite la Book of Dead și Numărul Norocos la Blackjack, iar miercuri facem cunoștință cu slotul Great Blue Jackpot, de asemenea aducător de Rotiri Gratuite. Joi forțăm cu EGT Mania și Jetonul Norocos la Ruletă, iar pregătirea pentru weekend se face cu Rotiri Gratuite la Gladiator Jackpot.

Pe finalul fiecărei săptămâni, îți programăm o excursie în Cazinoul Live, la mesele exclusive de Blackjack și Ruletă. Începem cu Blackjack-ul, unde sâmbăta vine cu Jetoane de Aur la masa exclusivă sau la celelalte mese din Cazinoul Live, și încheiem săptămâna tot cu Jetoane de Aur, doar că la mesele de Ruletă! Noutatea din martie? Jetoanele de Aur sunt mult mai ușor de obținut!

Cazinoul Betano e peste tot cu tine. Joacă online oricând, oriunde, de pe orice device peste 500 de sloturi, printre care și jocul săptămânii, pe care-l vei afla în fiecare zi de luni.

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

Leave a Reply