Max Verstappen, în linie dreaptă pentru obținerea unui nou titlu mondial în Formula 1. Nu rata cotele Betano pentru cursa din Singapore

Olandezul Max Verstappen se îndreaptă cu fiecare tur parcurs de un nou titlu mondial în Formula 1, iar în cursa din Singapore pilotul echipei Red Bull pornește ca mare favorit în oferta Betano. O ofertă extrem de generoasă cu pariuri dintre cele mai diverse pentru iubitorii sporturilor cu motor în general și ai Marelui Circ în special.

Lider al clasamentului general cu un avans de 145 de puncte în fața coechipierului său, Max Verstappen pare de neoprit în actualul sezon. Cu 12 victorii în cele 14 curse de până acum, zece dintre acestea obținute consecutiv, Verstappen domină autoritar sezonul de Formula 1.

Practic, de la victoria obținută de Sergio Perez la Baku, în a patra cursa din acest an, Verstappen s-a impus în toate cele zece curse care au urmat, ultima oară în templul vitezei de la Monza.

Opt din cele 12 victorii obținute de Verstappen în actualul sezon au fost cu plecări din pole position pentru pilotul batav.

Lewis Hamilton împarte recordul de plecări din pole position în Marele Premiu din Singapore cu Sebastian Vettel, fiecare având câte patru reușite în calificări.

În 2022, monegascul Charles Leclerc a pornit din pole position, însă acest lucru nu l-a ajutat pe pilotul de la Ferrari în tentativa de a câștiga cursa.

Leclerc are cota 11.25, pe Betano, pentru o nouă clasare în pole position la Singapore.

Principal favorit rămâne și la acest capitol Verstappen, cu o cotă de 1.45 pentru stabilirea celui mai bun timp în calificări.

Locul trei în cursa de la Monza, spaniolul Carlos Sainz traversează o formă bună în această etapă a sezonului, iar pe Betano are cota 5.40 pentru o clasare pe podium în Singapore, la fel cum a făcut-o și în 2022.

Verstappen, fără victorie în Singapore

Pentru Verstappen cursa din Singapore va avea și o însemnătate aparte, olandezul fiind fără victorie pe traseul Marina Bay, unde Formula 1 ajunge pentru a 14-a oară în noua eră.

Echipa Red Bull a obținut victoria de patru ori în Singapore, în trei rânduri cu Sebastian Vettel și ultima oară chiar la ultima apariție a Formulei 1 pe Marina Bay, în 2022, cu Sergio Perez, un specialist al curselor pe trasee stradale.

Pentru Perez cursa de la Singapore va fi a 250-a din carieră în Formula 1. Doar 11 piloți în istorie au atins această bornă importantă în Marele Circ.

Mercedes are de asemenea patru victorii în Singapore, dar ultimul succes al echipei germane datează din 2018.

Urmează Ferrari cu trei succese, ultimul 2019, și McLaren cu o victorie obținută de Lewis Hamilton în 2009.

Cel mai rapid în cursa din 2022 a fost britanicul George Russell de la Mercedes. Pentru repetarea performanței din urmă cu un an, pe Betano, acesta are cota 14.50.