Cotă de aproape 40, pe Betano, cu Bet Builder la meciurile fotbalul european!

Real Madrid a câștigat toate meciurile de până acum în La Liga, dar pe Santiago Bernabeu vine Real Sociedad, duminică de la 22:00, o echipă care n-a pierdut sezonul trecut în fața ”albilor”. Fără victorie pe Goodison Park din 2017, Arsenal vrea să schimbe datele statistice în meciul cu Everton (duminică, 18:30), iar Roma lui Jose Mourinho se află în căutarea primului succes din acest sezon de Serie A, în tentativa de a ieși din zona locurilor retrogradabile. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate mai multe pariuri din același meci sau din mai multe meciuri pentru o singură cotă, pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de duminică, 17 septembrie, am ales patru meciuri din fotbalul european: două din Premier League și câte unul din La Liga, respectiv Serie A, pe același bilet, cu Bet Builder, pentru o cotă cumulată de aproape 40.

Bournemouth – Chelsea (16:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.62)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.60)

Bournemouth este fără victorie în actualul sezon de Premier League, obținând două puncte în cele patru etape. Bilanțul de pe teren propriu este de o remiză și o înfrângere. Nici londonezii de la Chelsea traversează un început de sezon prea grozav, cu o singură victorie în patru meciuri. Chelsea a pierdut cu West Ham (3-1) în singura deplasare de până acum.

Everton – Arsenal (18:30)
Rezultat final – Arsenal (cota 1.53)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.00)

Arsenal n-a mai câștigat pe Goodison Park din 2017, iar în precedentele cinci vizite pe terenul lui Everton ”tunarii” au obținut un singur punct. Everton a început slab sezonul, cu un singur punct obținut în primele patru etape. Arsenal are trei victorii și o remiză în actualul sezon de Premier League.

Real Madrid – Real Sociedad (22:00)
Rezultat final – Real Madrid (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.87)

Cu punctaj maxim după primele patru etape, Real Madrid are prima șansă la victorie în duelul cu Sociedad, o echipă de asemenea neînvinsă în actualul sezon din La Liga. Echipa bască are trei remize și un succes, 5-3 cu Granada. Sezonul precedent Real Sociedad a obținut patru puncte din duelurile cu Real Madrid, după 0-0 în capitala Spaniei și 2-0 la San Sebastian.

AS Roma – Empoli (21:45)
Rezultat final – AS Roma (cota 1.45)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65)

Echipa lui Jose Mourinho are un punct după primele trei etape și se află pe loc retrogradabil în clasamentul din Serie A. Empoli stă chiar mai rău de atât, fiind lanterna roșie din prima ligă italiană, cu trei înfrângeri pe linie și fără gol marcat.

Cota de aproape 40!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Bournemouth – Chelsea, Everton – Arsenal, Real Madrid – Real Sociedad și AS Roma – Empoli poți ajunge la o cotă cumulată de 39.33, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.966,55 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals.

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Exemplu concret, în meciul Real Madrid – Real Sociedad de duminică, valoarea xG ar putea arăta astfel la minutul 43′: xG 0,80 – 0,35, primul număr referindu-se la echipa gazdă (Real Madrid), iar al doilea referindu-se la echipa oaspete (Real Sociedad). Acest lucru înseamnă practic că, șansele echipei Real Madrid au fost mai mari până acum în meci și din acest considerent, ar fi trebuit să marcheze un gol, în timp ce Real Madrid nu a avut șanse reale să înscrie până în acel moment al meciului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.