craiova liga 1

Craiova caută să o egaleze pe Steaua în Liga 1

Universitatea Craiova joacă duminică în Liga 1 dorind să o egaleze pe Steaua la puncte. Dacă va câtiga meciul cu Astra Giurgiu, echipa din Oltenia va aduna 33 de puncte. Vezi aici cotele din Liga 1.

Steaua București a fost învinsă sâmbătă seară de Concordia Chiajna, total neașteptat, în etapa a 16-a din Liga 1. Roș-albaștrii au rămas cu 33 de puncte, la doar trei în fața principalei urmăritoare, Universitatea Craiova.

Gheorghe Mulțescu, antrenorul din Bănie, dorește să profite de pasul greșit al Stelei. Chiar înainte de meciul cu Astra, Mulțescu a declarat că ăi poate învinge pe giurgiuveni și dorește să își consolideze locul al doilea din campionat. Craiova are acum o șansă și mai bună, cea de a o egala pe Steaua.

Cele două s-ar afla la egalitate de puncte, fiecare cu câte 33, dar Steaua are un golaveraj de +11, față de cel +8 cu care Astra va intra în etapa a 16-a.

Craiova are trei victorii din ultimele patru etape. Doar Concordia Chiajna a reușit să plece până acum cu puncte de pe terenul oltenilor. De aceea, în meciul de astăzi, gazdele sunt favorite, iar pe Betano au o cotă de 1.83 pentru victorie.

În ceea ce o privește pe Astra, echipa lui Marius Șumudică pare obosită, jucând zilele trecute și cu Dinamo în Cupa Ligii, un meci pierdut cu 5-2 în prelungiri. Astra a reușit doar o victorie în ultimele șapte parte din deplasare.

Echipe probabile Craiova – Astra

Craiova: Calancea –  Briceag, Kay, Acka, Vătăjelu –  Popov, Zlatinski, Bancu –  Băluţă, Măzărache, Nuno Rocha
Accidentat: Madson
Incert: A. Ivan

Astra: S. Lung jr –  Al. Stan, Săpunaru, Geraldo Alves, Júnior Morais –  Boubacar, Lovin –  Al. Ioniţă II, Seto, Filipe Teixeira –  Alibec
Accidentat: Boudjemaa, D. Niculae
Suspendat: Fabrício, Nicoară, Budescu

Foto: CSU Craiova

Leave a Reply