premier league city united

City – United, meciul sezonului în Premier League. Cine are superioritatea?

Diseară se joacă „meciul sezonului” în Premier League, așa cum a fost numit el în presa engleză, Manchester City – Manchester United. Betano.com vă oferă o privire interesantă asupra derby-ul orașului Manchester.

Cele două echipe au jucat în prima parte a campionatului în septembrie și se luptau pentru supremația în clasament. Acum este doar un meci dintre locul al patrulea – City – și al cincilea – United. Însă, acest lucru nu știrbește cu nimic din prestigiu și interes.

Pariuri live pe meciul de fotbal Manchester City – Manchester United (joi 27 aprilie, ora 22:00)

Plusul lui United: Portarul

Gazdele din această seară pot considera că au superioritate în poartă. De Gea, aflat din câte se pare la ultimul sezon pentru United, oferă siguranță între buturi. Nu același lucru se poate spune despre omologul său de la City, Claudiu Bravo. Acesta a apărat destul de bine în ultimele săptămâni, dar este considerat incostant și capabil de greșeli neașteptate.

Plusul lui City: Atacul

Guariola beneficiază de aportul lui Sergio Aguerro, care a adunat weekend-ul trecut 30 de goluri pentru City în acest sezon. În plus, tehnicianl spaniol a lăsat de înțeles că îl va folosi în avanposturi și pe Gabriel Jesus, ceea ce va pune presiune serioasă pe apărarea lui United.

De cealaltă parte, oaspeții nu vor putea conta pe Zlatan Ibrahimovic și nici pe Juan Mata.

Cota meciului: 1,95

1,95 – pentru victoria lui City, ținând cont de lipsurile din atac ale lui United, dar și din ofensiva prefigurată de Pep Guardiola. Click aici pentru toate cotele partidei City – United

Știați că?

Ultima oară când cele două echipe au jucat într-o zi de joi în campionat a fost în noiembrie 1994. United a câștigat la acel moment cu 5-0, unul dintre goluri fiind marcat de Eric Cantona.

United domină meciurile directe

Echipa lui Pep Guardiola a fost eliminată din cupele europene, dar și din Cupa Angliei, așa că unica șansă este să își apere locul superior din clasament în fața lui United și să aibă mai departe șanse pentru podium. De cealaltă parte, elevii lui Jose Mourinho se află încă în Europa League și au deja un trofeu în acest sezon, Cupa Ligii.

Meciul de astăzi este al 174-lea dintre cele două echipe, în toate competițiile. United are 72 de victorii, față de cele 50 ale lui City. Restul de 51 s-au terminat la egalitate. În Premier League, United a învins de 33 de ori, iar City de 19 ori.

Man City a câștigat însă un meci pe Old Trafford, în acest sezon, o victorie cu 2-1 care a însemnat prima înfrângere din campionat din mandatul lui Jose Mourinho la cârma lui United.

Leave a Reply