Champions League: Meciuri cu miză uriașă pentru FCSB și Viitorul

FCSB și Viitorul joacă astăzi in Champions League și au șansa de a-și asigura biletele pentru cel puțin grupele Europa League.

Ambele partide au peste 207 de tipuri de pariuri pe Betano.com și peste 1.300 de tipuri de pronosticuri! De asemenea, meciurile Stelei și Viitorului beneficiază de cote cu Marjă 0% – cele care asigură profitul maxim pentru pariori – la noi pe site. Pariază aici pe meciurile din Champions League (2.08.2017)

FCSB și Viitorul România evoluează în manșa a doua din Turul 3 preliminar al Champions League. În cazul în care vor trece de acest tur, vor accede în playoff-ul competiției, acolo unde vor avea asigurat locul în grupele Europa League, chiar dacă vor fi eliminate și nu vor face pasul în grupele Ligii Campionilor. Dacă sunt eliminate astăzi, vor juca în barajul Europa League.

Steaua joacă pentru calificare la Plzen

Steaua are meci la Plzen, cu care a terminat la București 2-2, în urmă cu o săptămână. Pentru calificare directă, echipa din România are varianta victoriei sau a unui egal de minimum 3-3. Un egal de 2-2 va duce meciul în prelungiri.

Cea mai grea lovitură pentru Steaua este absența lui Constantin Budescu, accidentat. Înainte de meci, FCSB are șansa a doua de calificare, cu cota de 3,10 pe Betano, pe când gazdele au o cotă de 1,35 pentru a avansa.

Pariuri live pe Plzen – Steaua, în Champions League (2.08.2017, ora 21.15)

FSCB arată un fotbal din ce în ce mai bun, a jucat mai bine cu fiecare etapă de campionat, ultima oară obținând un egal cu Craiova, 1-1, după ce fusese condusă cu 1-0 pe Arena Națională. Cel mai important pentru Steaua este că își poate crea ocazii de poartă, cu toate că acestea încep în general să curgă în repriza a doua.

Adversarii de la Plezn au avut un start de sezon excelent, o victorie cu 4-0 contra celor de la Dukla Praga, fiind lideri în liga cehă.

apoel viitorul

Viitorul, meci infernal în Cipru

Viitorul joacă de asemenea în deplasare, în Cipru, contra lui Apoel, o echipă pe care a învins-o cu 1-0 în România. Cu toate acestea, elevii lui Gică Hagi au o cotă de peste 6,00 la calificare.

Pe stadionul local vor fi astăzi 15.000 de oameni, fanii fanatici ai lui Apoel. Echipa cipriotă încearcă totul pentru calificare, presiunea fiind uriașă.

Pariuri live pe Apoel – Viitorul, în Champions League (2.08.2017, ora 20.00)

După ce a pierut cu 1-0 în România, conducerea clubului a decis să îl concedieze pe antrenorul Mario Been, după doar 63 de zile. Acum, clubul este antrenat de grecul Giorgos Donis, un apropiat al conducerii, cel care a mai pregătit echipa în sezonul 2014/2015 și de la care acum sunt așteptări mari.

Presa din Cipru scrie miercuri că „nu ne așteptăm să vedem un Apoel cu totul nou, dar măcar unul cu un joc mai bun”.

De cealaltă parte, Gheorghe Hagi a pregătit echipa sa pentru victorie. „Regele” știe foarte bine că Apoel nu a mai pierdut pe teren propriu în Liga Campionilor din anul 2015, adunând de atunci 3 victorii și 2 egaluri. Mai mult, Apoel a adunat „acasă” doar 3 înfrângeri în ultimele 49 de partide din toate competițiile!

Leave a Reply