simona halep hard

Simona Halep debutează pe sezonul de hard

Simona Halep va juca astăzi primul său meci în cadrul turneelor de hard ce vor culmina cu US Open-ul de la final de august.

Simona Halep – Sloane Stephens, click streaming live (1 august 2017, ora 20:50)

Pentru prima oară în carieră, Simona va evolua la Washington, acolo unde a primit un wildcard. Adversara sa este americanca Sloane Stephens, aflată pe locul 957 mondial din cauză că nu a mai jucat din august 2016, când s-a accidentat. Meciul aceasta, alături de toate celelalte de la Washington, sunt transmise cu streaming live pe Betano.

Halep o conduce pe Stephens cu 3-2, ultimul meci fiind câștigat chiar de ea, pe hard, în 2015, cu 6-1 7-5. Românca este mare favorită, având pe Betano o cotă de peste 1,18. Meciul beneficiază de peste 30 de tipuri de pariuri.

Va  fi primul său meci după eliminarea din sferturile de finală de la Wimbledon.

Programul Simonei pe hard, la final de 2017

Halep tatonează la Washington

Obiectivul declarat al Simonei pentru Halep la Washington este doar să tatoneze jocul pe hard, pentru a atinge potențialul maxim la următoarele trei: cele două turnee de Permier 5 (Toronto și Cincinnati) și cel de Mare Șlem de la US Open.

Betano a creat un pariu special pentru aceste turnee de hard ale Simonei, oferind cota de 500,00 dacă ea le va câștiga pe toate și cota de 40,00 dacă va ajunge peste tot în semifinale.

Leave a Reply