VIDEO Liga 1 Betano | Betano, parteneriat cu LPF

BETANO.com, operator european de pariuri sportive și cazinou online, și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) au anunțat oficial parteneriatul pentru Liga 1, atât pentru sezonul curent, cât și pentru cel următor. Astfel, Liga 1 devine „Liga 1 Betano” pentru sezoanele 2017/2018 și 2018/2019.

Parteneriatul cu LPF face parte din strategia BETANO.com de a susține industria sportivă din România. Compania este implicată activ în sprijinul proiectelor și inițiativelor sportive din România și din alte țări în care operează.

“Liga 1 Betano” aduce o nouă identitate vizuală pentru Campionatul Național de Fotbal, dar păstrează caracteristicile unice ale ligii. Un nou logo a fost special conceput să rezoneze cu microbiștii de toate vârstele, integrând stindardul de luptă dacic.

Ioannis Spanoudakis betano lpf liga 1

„Suntem mândri să avem un rol activ pe cea mai importantă scenă a fotbalului românesc, în calitate de parteneri ai LPF. Prețuim sportul și îl sprijinim prin parteneriate, sponsorizări și un număr semnificativ de proiecte conexe.
Pe lângă << Liga 1 Betano >>, suntem partenerii a peste zece cluburi și peste zece atleți (incluzând câștigători ai medaliilor de aur la Jocurile Olimpice), trei asociații și academii Olimpice, în trei țări. Acesta este motivul pentru care << Liga 1 Betano >> vine ca o evoluție naturală a planului nostru strategic, urmărind să sporească gradul de recunoaștere și să sprijine adevărata performanță sportivă. Suntem încrezători că această colaborare va contribui la îmbunătățirea imaginii fotbalului românesc, atât pe plan local, cât și internațional. Pe termen lung, împreună cu LPF, obiectivul nostru este să mergem mai departe de beneficiile sponsorizării și să devenim activi în inițiative de responsabilitate socială, care ar putea cultiva un spirit etic și fair-play în fotbal”, a declarat Ioannis Spanoudakis (foto sus), Vicepreședinte al Consiliului de Administrație, BETANO.com.

Mai multe detalii, aici.

Leave a Reply