athletic primera division

Botosani – Concordia și Athletic Bilbao – Las Palmas deschid weekendul de fotbal

Ziua de vineri turează motoarele pentru weekend-ul fotbalistic, care nu se va opri nici de Paște.

Etapa a 6-a de playout debutează vineri cu partida FC Botoșani – Concordia Chiajna, de la ora 20:00. Moldovenii nu au primit gol în 3 din ultimele 4 etape, iar în anul 2017 au jucat excelent acasă, acolo unde doar ACS Poli Timişoara a reușit să câștige. Oaspeții de astăzi nu au câștigat nici un meci în actualul sezon de playout și nu au mai gustat victoria de pe 19 februarie 2017.

Pariuri live online în Liga 1 de fotbal 

Din „fotbalul mare” vineri se joacă doar în Spania meciul dintre Athletic Bilbao și Las Palmas, de la ora 21:45. Meciul de astăzi are peste 200 de tipuri de pariuri pe Betano.com și cote Marjă 0%. Cotele cu Marjă 0% sunt cele mai mari de pe piață și cele care oferă profitul maxim pentru pariori.

Las Palmas a primit cel puțin 3 goluri în ultimele 4 partide jucate în deplasare în campionat. De asemenea, insularii au pierdut la pauză și la final 6 din ultimele 7 partide din postura de oaspeți. Betano oferă o cotă de peste 2,00 pentru un pariu de tipul 1/1 pauză/final (adică Atletic să conducă la pauză și să câștige meciul).

Atletic a pierdut doar un singur meci disputat pe teren propriu, în ultimele 15 din Primera Division. Așadar, o victorie a gazdelor diseară este cel mai probabilă.

Toate meciurile din Primera Division se pot urmări cu streaming live pe Betano TV!

Pariază și vizionează cu streming live online fotbalul din Primera Division

De asemenea, diviziile inferioare din Anglia programează zeci de meciuri vineri, acolo unde duminică se va juca marele meci Manchester United – Chelsea.

Pariază online pe fotbalul englez

 

Leave a Reply