anderlecht

Chipciu și Stanciu o sprijină pe Anderlecht contra lui Manchester United

Nicolae Stanciu şi Alex Chipciu, de la Anderlecht Bruxelles, vor juca în această seară contra lui Manchester United, în sferturile de finală ale Europa League.

Meciul de astăzi are peste 210 de tipuri de pariuri pe Betano.com și cote Marjă 0%. Cotele cu Marjă 0% sunt cele mai mari de pe piață și cele care oferă profitul maxim pentru pariori.

Pariuri live pe meciul Anderlecht – Manchester United, din Europa League (13 aprilie 2017, ora 22:05)

Cele două echipe sunt la egalitate perfectă în meciurile directe, cu câte trei victorii fiecare. Însă, United este superioară la golurile marcate, 22 în total, față de numai 3 reușite de belgieni.

United intră în acest meci fiind într-o formă foarte bună. Weekend-ul trecut  a învins-o cu 3-0 pe Sunderland. Au marcat Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan și Marcus Rashford.  Elevii lui Jose Mourinho au ajuns cu greu în „sferturi”, eliminând-o cu doar 2-1 pe Rostov.

Așadar, Anderlecht, una dintre cele mai solide echipe care s-au calificat in grupele Europa League, poate spera la o dublă manșă echilibrată. Diseară, belgienii pornesc cu șansa a doua la victorie, având o cotă de aproape 5,00, pe când United are cota de 1,90 să plece cu un succes de la Bruxelles.

Ibra are o cotă de peste 2,00 să marcheze diseară. În ceea ce îi privește pe Stanciu și Chipciu, cei doi au o cotă de 4,33 să marcheze oricând. În alte pariuri, Chipciu are cota de de 8,50 să dea un gol și Anderlecht să câștige, precum și cota 17,00 să marcheze din afara careului. Toate cotele se află pe Betano.com.

Returul are loc pe 20 aprilie, pe stadionul Old Trafford.

Pariuri online pe toate meciurile de fotbal din Europa League

Leave a Reply