barelona

Liga Campionilor: Va avea FC Barcelona mentalitatea de câștigător?

FC Barcelona are de întors diseară un rezultat de 0-4 în Liga Campionilor. În prima manșă a optimilor de finală, spaniolii au pierdut pe terenul lui PSG, iar acum vor avea pe Camp Nou o misiune foarte grea.

Barcelona – PSG are peste 220 de tipuri de pariuri pe Betano și este oferit cu cote Marjă 0%.

Calificarea nu este jucată, pentru că vorbim de Liga Campionilor și de Barcelona. Orice este posibil, iar partida este de un interes enorm. Toată lumea vrea să vadă cum vor acționa Messi și colegii săi, iar dacă echipa catalană va întoarce o calificare ce părea pierdută. Publicul va dori să vadă în primul rând mentalitatea de câștigător pe care Barcelona ar trebui să o aibă, aceea care de face în sport și nu numai să nu renunți niciodată, să lupți și să obții victoria.

Citește și: Liga Campionilor: Borussia Dortmund caută calificarea cu Benfica

Gazdele au prima șansă la victorie diseară, cu o cotă de peste 1,50, dar pentru calificare cota lor este de 10,00. În mod evident, PSG este privită drept echipa cu cele mai mari șanse de a avansa, cota francezilor de a ajunge în semifinale fiind de doar 1,05.

Barcelona și PSG se vor întâlni pentru a treia oară în ultimele cinci sezoane în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, iar francezii au acum șansa de a avansa pentru prima oară după ce au fost eliminați de două ori până acum.

0-4, un deficit rar remontat

Doar trei echipe au reușit să recupereze o diferență de patru goluri în competițiile UEFA. Ultima oară s-a întâmplat în Cupa UEFA 1985/1986, când Borussia Monchengladbach a fost eliminată de Real Madrid după ce câștigase acasă cu 5-1 dar a pierdut cu 4-0 în retur. Au mai reușit acest lucru Leixoes si Partizan.

Echipe probabile

Barcelona: Ter Stegen – Pique, Mascherano, Umtiti – Sergi Roberto, Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi, Suárez, Neymar.
Nu vor juca: Aleix Vidal, Mathieu

PSG: Trapp –  Kurzawa, Thiago Silva, Marquinhos, Meunier –  Matuidi, Rabiot, Verratti –  Di Maria, Cavani, Lucas.
Incert: Motta, Di Maria

Leave a Reply