cigna ratare Franța euro 2016

Franța plânge după ratarea EURO 2016


Finala EURO 2016, Portugalia – Franța, a fost una plină de dramatism. Gazdele puteau obține victoria în minutul 90, dar bara s-a opus sec șutului trimis de Pierre Cignac. Acel moment a fost unul cheie, iar Cignac a vorbit despre el, după finala pierdută de Franța cu 1-0 în fața Portugaliei.

„Mi-am spus la duș după meci că acel moment, în care am tras în bară, mă va urmări până la finalul carierei și chiar după. Este un coșmar”, a declarat Cignac, abătut, după finala EURO 2016.

Execuția sa a venit la scorul de 0-0 și ar fi putut scăpa Franța de prelungiri, prin a-i aduce al treilea trofeu european.

Cignac intrase de pe bancă și ar fi putut deveni eroul Franței, dar bara s-a opus fără nici un fel de sentiment.

„Fotbalul poate fi foarte crud, mi-a spus Didier Deschamps după partidă”, a mai dezvăluit Cignac.

Înfrângerea a fost comentată și de căpitanul Hugo Lloris, cel care a încasat un gol de generic prin care Portugalia a câștigat finala. „Suntem foarte triști, dar așa a fost să fie. Chiar și așa, cred că francezii sunt foarte mândri de noi, am făcut și multe lucruri bune”, a spus Lloris.

1

Anoine Griezmann (Franța) a câștigat Gheata de Aur

O palidă consolare pentru Franța este Gheata de Aur a competiției. Aceasta a intrat în posesia lui Antoine Griezmann, care a reușit la EURO 2016 un total de șase goluri și două pase de gol.

Medalia de argint i-a revenit lui Cristiano Ronaldo, iar cea de bronz lui Olivier Giroud, ambii cu câte trei goluri. Ronaldo a avut însă o pasă de gol mai mult, trei, față de cele două ale francezului.

Leave a Reply