Belgia, pe muchie de cuțit


Belgia își joacă sâmbătă seara șansele de calificare în faza eliminatorie a EURO 2016. Intrată la turnel din Franța drept unul dintre cele mai puternice nume, echipa lui Marc Wilmots întâlnește Irlanda de la ora 16:00 în Grupa E, fără să aibă până acum vreun punct.

Belgia a venit la EURO privită ca o echipă care poate ajunge în semifinale. Acum toată lumea se întreabă dacă poate bate Irlanda.

“Dracii roșii” au jucat bine cu Italia, însă au pierdut pentru că nu arătat un joc de echipă. Cu o mișcare pe teren bună, cu condiție fizică bună, cu jucători tehnici, belgienii au toate atuurile să avanseze în competiție. Trebuie doar să își regleze jocul pentru a deveni una dintre cela mai de temut grupări din Franța.

Vor reuși cu Irlanda? Belgia pleacă în mod cert favorită, are o cotă de peste 1,7 la victorie, iar o cotă de peste 1,9 este oferită pentru un meci cu 2-3 goluri.

Se poate aștepta o victorie a Belgiei cu 2-1 sau 2-0.

Irlanda a obținut un punct cu Suedia, în primul meci, iar până acum echipele britanite au arătat combativitate la EURO 2016. Anglia și Țara Galilor domină Grupa B, iar în Grupa C Irlanda de Nord tocmai a învins Ucraina.

Palmaresul direct este dominat de Belgia, în meciurile oficiale obținând 5 victorii și două egaluri.

Echipe probabile

Belgia: Courtois – Ciman, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Naingolan – Hazard, De Bruyne, Mertens –  Lukaku.

Irlanda: Randolph – Coleman, O’Shea, Clark, Brady – Hendrick, Whelan, McCarthy, McClean, Hoolahan – Long.

Foto: UEFA.com – Un ziar belgian scrie despre meciul Belgia – Irlanda

Leave a Reply